Date companie
 
 
 
 

Doamnele din PDL au stabilit strategia de campanie pentru alegerile locale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : PDL, alegeri, locale, femei, organizatia, candidati, barbu
 

Organizația de Femei a Partidului Democrat Liberal s-a reunit, sambata, la Palatul Parlamentului, ca sa stabileasca strategia campaniei electorale pentru alegerile locale, care va debuta in 11 mai. Potrivit sefei organizației, Sulfina Barbu, doamnele din PDL vor ca 30% din candidaturi sa provina din randul membrelor organizatiei.

SULFINA BARBU, președinte, Organizația de Femei a PDL "Avem 79 de candidați femei la funcțiile de primari, din care 41 în funcție și 38 de candidați noi. Noi sperăm ca acest numar sa sporeasca."

Liderul femeilor democrat-liberale spune că este obligația fiecărei organizații locale PDL să promoveze femeile pe listele de candidați. In plus, creioneaza portretul candidatei ideale.

SULFINA BARBU, președinte, Organizația de Femei a PDL "Le recomandăm tutoror colegelor să meargă pe un profil de femeie politică serioasă, care e mandră de ce face, de carieră, de familie, de activitatea politică pe care o desfășoară."

Doamnele din PDL critica si atitudinea misogina a presei fațã de femeile-politician.

ANDREEA PAUL VASS, membru, Organizatia de Femei a PDL "Faptul ca mass media e captiva ca de fiecare data cand apare o femeie candidat sa se rezume la aparitia fizica, la stilul vestimentar, e o dovada de superficialitate. Cred ca si romanii s-au saturat sa analizeze adancimea decolteului, lungimea fustei si nicodata nu se pune problema calitatii nadragilor."

Pe agenda reuniunii a fost înscrisă, pe lângă strategia campaniei electorale, colaborarea, în 2012, cu partenerii externi ai organizației: Fundația Konrad Adenauer și Organizația de Femei a Partidului Popular European.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alegeri locale parțiale, în 23 de județe ( 27 Iunie 2021 )

  Alegeri locale parțiale, în 23 de județe! Cetățenii cu drept de vot din 6 orașe și din 30 de comune au fost chemați la urne, pentru a-și alege primarii ori consilierii locali. Cele șase orașe în care...

 • Premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru conducerea PNL ( 30 Mai 2021 )

  Premierul Florin Cîțu și-a anunțat astăzi candidatura la șefia PNL. El consideră că partidul, pe care l-a susținut dintotdeauna și în care are mare încredere, are nevoie de o conducere care să vină cu noi idei de guvernare.

 • Secretarul AUR, Sorin Lavric, dat afară din Uniunea Scriitorilor din România ( 9 Decembrie 2020 )

  Uniunea Scriitorilor din România l-a dat afară pe Sorin Lavric, proaspătul secretar al Alianței pentru Unirea Românilor. Decizia a fost luată după ce mass-media au publicat fragmente jignitoare și discriminatorii...

 • Întrunirea noului parlament, în cel mult 20 de zile ( 7 Decembrie 2020 )

  Parlamentul nou-ales se întrunește după comunicarea rezultatelor finale ale alegerilor la convocarea președintelui României, în cel mult 20 de zile de la alegeri, potrivit Constituției României. Camera Deputaților...

 • AUR, un istoric scurt, dar controversat ( 7 Decembrie 2020 )

  Alianța pentru Unirea Românilor este un câștigător-surpriză al alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Niciun sondaj de opinie din campania electorală nu credita AUR cu un asemenea rezultat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2