Date companie
 
 
 
 

Doamnele din PDL au stabilit strategia de campanie pentru alegerile locale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : PDL, alegeri, locale, femei, organizatia, candidati, barbu
 

Organizația de Femei a Partidului Democrat Liberal s-a reunit, sambata, la Palatul Parlamentului, ca sa stabileasca strategia campaniei electorale pentru alegerile locale, care va debuta in 11 mai. Potrivit sefei organizației, Sulfina Barbu, doamnele din PDL vor ca 30% din candidaturi sa provina din randul membrelor organizatiei.

SULFINA BARBU, președinte, Organizația de Femei a PDL "Avem 79 de candidați femei la funcțiile de primari, din care 41 în funcție și 38 de candidați noi. Noi sperăm ca acest numar sa sporeasca."

Liderul femeilor democrat-liberale spune că este obligația fiecărei organizații locale PDL să promoveze femeile pe listele de candidați. In plus, creioneaza portretul candidatei ideale.

SULFINA BARBU, președinte, Organizația de Femei a PDL "Le recomandăm tutoror colegelor să meargă pe un profil de femeie politică serioasă, care e mandră de ce face, de carieră, de familie, de activitatea politică pe care o desfășoară."

Doamnele din PDL critica si atitudinea misogina a presei fațã de femeile-politician.

ANDREEA PAUL VASS, membru, Organizatia de Femei a PDL "Faptul ca mass media e captiva ca de fiecare data cand apare o femeie candidat sa se rezume la aparitia fizica, la stilul vestimentar, e o dovada de superficialitate. Cred ca si romanii s-au saturat sa analizeze adancimea decolteului, lungimea fustei si nicodata nu se pune problema calitatii nadragilor."

Pe agenda reuniunii a fost înscrisă, pe lângă strategia campaniei electorale, colaborarea, în 2012, cu partenerii externi ai organizației: Fundația Konrad Adenauer și Organizația de Femei a Partidului Popular European.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mai puține furturi și tâlhării, mai multe acte de violență în familie ( 14 Aprilie 2020 )

  Scade criminalitatea stradală, dar se amplifică violența în familie! Potrivit datelor comunicate de Poliția Română, izolarea din cauza pandemiei de coronavirus a dus la o scădere importantă a criminalității stradale în țara...

 • România, în topul țărilor cu cele mai puține femei integrate pe piața muncii ( 6 Martie 2020 )

  România se află printre țările europene cu cele mai mari discrepanțe în ceea ce privește rata de angajare a femeilor, în comparație cu bărbații. Potrivit datelor Eurostat, la nivelul Uniunii Europene, rata de angajare a femeilor cu vârste cuprinse între 20 și 64 de ani a fost cu 12% mai scăzută decât cea a bărbaților din aceeași categorie de vârstă.

 • Prejudecățile persistă ( 5 Martie 2020 )

  Prejudecățile față de femei continuă să fie răspândite pe tot globul. Un raport ONU constată că aproximativ jumătate din populația lumii consideră că bărbații sunt lideri politici mai buni. 

 • Anticipatele, localele și alocațiile, mărul discordiei ( 14 Ianuarie 2020 )

  Social-democrații ies la atac! Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat după ședința Comitetului Executiv al PSD, că va scrie oficialilor europeni despre intenția Guvernului de a modifica legile electorale.

 • Acord între Iohannis și Orban, privind declanșarea alegerilor anticipate ( 10 Ianuarie 2020 )

  Vom avea alegeri anticipate! Premierul Ludovic Orban a anunțat că a convenit cu președintele Klaus Iohannis începerea procedurilor pentru declanșarea scrutinului legislativ anticipat. Anunțul a venit după discuția...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2