Date companie
 
 
 
 

Doi adolescenți din Oradea s-au sinucis aruncându-se de pe bloc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, alcool, sinucidere, elevi, oradea, bloc, adolescenti
 

Dramă șocantă la Oradea! Doi elevi, unul de 15 și altul de 17 ani, care fugiseră de acasă de o săptămână și locuiau într-un imobil abandonat, s-au sinucis, joi seară, aruncându-se de pe un bloc cu zece etaje. Potrivit anchetatorilor, înainte de a-și pune capăt zilelor, elevii ar fi consumat alcool, împreună cu alți amici. Unul dintre tineri a căzut peste un rastel de biciclete, iar celălat pe spațiul verde. Medicii chemați la fața locului au declarat că nu au putut decât să constate decesul.

MARIA COTRĂU, purtător de cuvânt, Parchetul Bihor ” Din primele verificari de la fața locului s-a stabilit că există indicii că cele două persoane s-ar fi sinucis. Urmează să se ridice cadavrele, să se efectueze autopsia și să se stabilească cu exactitate împrejurările și cauza morții.”

VOX ”Când am ieșit afară, i-am găsit căzuți pe amândoi. Unul a sărit pe iarbă, ălălalt a ajuns pe grilajul de biciclete.”

NICOLAE ȘERFEZEU, comisar șef, Serviciul Criminalistic, I.P.J. Bihor ”Niciun bilet de adio! Este o cădere prin precipitare de la înălțime.”

EMIL BOȚCĂU, purtător de cuvânt, Serviciul Județean de Ambulanță Bihor ”În urma solicitării efectuate prin 112, am intervenit cu două echipaje de urgență, amândouă cu medic la bord. Din păcate, nu i-am mai putut ajuta pe cei doi tineri, leziunile suferite si impactul fiind fatale.”

Prietenii celor doi au spus că unul dintre sinucigași și-ar fi sunat o prietenă, ca să-și ia adio. Băiatul i-ar fi spus fetei că se află pe bloc și că va fi ultima persoană cu care a vorbit. Ulterior acestei discuții, fata a mai încercat să-l sune pe băiat, dar acesta nu a mai raspuns.

VOX ”Doi tineri” Păcat! Așa se spune în Biblie, este anul tragediilor.”

Procurorii nu au stabilit, deocamdată, motivele pentru care cei doi adolescenți s-au aruncat de pe blocul cu zece etaje. Cu atât mai mult, cu cât cei doi nu au lăsat niciun bilet de adio. Anchetatorii au cerut analize toxicologice, pentru a vedea dacă elevii au consumat și alte substanțe în afară de alcool. În urmă cu aproape o săptămână, cei doi băieți au fost implicați într-un scandal în care un alt adolescent a fost mutilat cu o substanță acidă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Trei elevi, eliminați de la Evaluarea Națională ( 25 Iunie 2021 )

  Trei elevi au fost eliminați de la proba de matematică a Evaluării Naționale, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii au fost descoperiți, joi, cu telefoane mobile în sala de examen, lucru...

 • A început Evaluarea Națională ( 22 Iunie 2021 )

  Emoții mari, astăzi, pentru viitorii liceeni! Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut prima probă a examenului de Evaluare Națională: cea la limba și literatura română. Elevii au avut de rezolvat două subiecte, cu un total de 16 cerințe. 

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • Festivitate de absolvire a elevilor de-a VIII-a, la Liceul Teoretic Național din București ( 12 Iunie 2021 )

  Momente emoționate, pentru absolvenții clasei a VIII-a din cadrul Liceului Teoretic Național din București! La festivitatea de absolvire au participat elevi, cadre didactice, dar și părinții adolescenților...

 • Anchetă în cazul trenul rămas fără frâne, care a rupt macazul ( 2 Iunie 2021 )

  Anchetă în cazul trenului Regio de pe ruta București Craiova, care a rămas fără frâne, marți seară, pe raza județului Argeș! Garnitura s-a oprit din inerție, la 300 de metri de Gara Golești...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2