Date companie
 
 
 
 

Doi bãrbați, prinși în timp ce încercau sã fure 600 de litri de țiței dintr-o conductã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, jandarmi, barbati, flagrant, conducta, instalatie, magistrala, bucsani, titei, artizanala
 

Prinși în flagrant, la furat de țiței! Doi bãrbați din comuna Bucșani, județul Dâmbovița, au fost prinși de jandarmi, în timp ce sustrăgeau țiței din conducta magistralã Pitești - Ploiești, cu ajutorul unei instalații artizanale. Cei doi bãrbați aveau 17 bidoane din plastic, pregãtite pentru a fi umplute cu 600 de litri de țiței. Unul dintre ei mai fusese prins la furat de produse petroliere.

VOX "- N-am știut cã e conducta magistralã. - Ați mai fost prins pânã acum la furat de țiței? - Da."

VOX "- Ce vroiați sã faceți cu țițeiul? - Pentru foc! - Nu era bun și pentru altceva? - Nu știu! Pentru foc, cã am sobã pe motorinã. - Vã ajungea sau mai și vindeați? - Nici nu-mi ajungea! - Ați mai fi vrut sã veniți o datã? - Da."

CIPRIAN VÃTÃȘELU, purtãtor de cuvânt, I.J.J. Dâmbovita "Sustrãgeau produs petrolier dintr-o conductã magistralã folosind o instalație artizanalã. La fața locului au fost gãsite mai multe bidoane din plastic. O parte din acestea fuseserã umplute cu produs petrolier."

Pe numele celor doi dâmbovițeni au fost întocmite dosare penale. Hoții riscã condamnarea la închisoare, pentru furt calificat. Îîn cazul sustragerilor de produse petroliere, pedeapsa este între 4 și 18 ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2