Date companie
 
 
 
 

Doi barbati au inșelat mai multi ciobani, folosind un cântar cu telecomandă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : barbati, buzau, inselaciune, politisti, flagrant, libertate, cercetati, cantar, miei, ciobani, harsova, telecomanda
 

Metodã ineditã de înșelăciune! Doi bãrbați au modificat un cântar electronic de așa natură, încât să răspundă comenzilor prin telecomandă și să afișeze doar ce doreau ei. Cu această metodă, cei doi au înșelat mai mulți comercianți de miei. Bărbații, unul de 24 de ani, celălalt de 36, sunt din Hârșova. Dornici să fructifice testul cu telecomanda asupra cântarului, ei au mers în județul Buzãu, ca sã cumpere miei. Dupã ce s-au înțeles cu doi ciobani, pentru 150 de miei, au stabilit ca aceștia sã fie cântãriți cu un aparat adus de ei.

VASILE DUMITRU, păgubit "Era unu' și avea mâna în buzunar și acționa. Noi știam ceva. Ce e cu ãla?"

Când și-au dat seama că au fost escrocați, ciobanii au sesizat poliția și au organizat un flagrant. Polițiștii i-au reținut pe cei doi indivizi și le-au confiscat cântarul.

AMBIANȚÃ "Dacã se apãsa butonul verde, afișajul arãta minus 15 kilograme. Dacã apãsa verde și roșu, cântarul indica cu minus 25 kilograme. Butonul roșu, minus 10 kilograme."

FLORINA CRUCIANU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Buzãu "În timp ce unul dintre suspecți asista la cântãrirea animalelor, cel de-al doilea, de la distanțã, modifica afișajul cântarului cu ajutorul unei telecomenzi, astfel încât valorarea plãtitã pentru animalele cântãrite sã fie mult mai micã."

Prejudiciul creat de cei doi constãnțeni se ridicã la 10.200 de lei, dar suma a fost recuperatã integral de pãgubiți. Polițiștii le-au întocmit dosar penal celor doi suspecți pentru comiterea infracțiunii de înșelãciune la mãsurãtoare și i-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, ei au fost eliberați și vor fi cercetați în stare de libertate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2