Date companie
 
 
 
 

Doi bărbați din comuna mehedințeanã Cujmir, atacați de un localnic înarmat cu o furcă și un cuțit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teren, spital, barbati, dosar, oi, cercetat, injunghiat, libertate, penal, cutit, furca
 

Doi bărbați din comuna mehedințeană Cujmir, tată și fiu, au fost atacați de un localnic cu o furcă și un cuțit. Bărbatul s-a înfuriat în momentul în care i-a găsit pe cei doi, cu oile la păscut, pe terenul lui. Cearta iscată între proprietar și cei doi bărbați a degenerat în atacul cu furca și cuțitul. Stăpânul terenului l-a agresat prima dată pe bărbatul de 51 de ani. Cum fiul a sărit în apărarea tatălui, a fost și el lovit în cap și înjunghiat în spate. Tatăl și fiul au fost transportați la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, în stare gravă.

AMBIANȚÃ "Ce s-a întâmplat? Cine v-a bãtut în halul ãsta? A fost tãiat cu ceva. E conștient?"

IULIANA NIȚĂ, medic, Ambulanța Mehedinți "Am gãsit douã victime cu traumatisme caraniene, plãgi înjunghiate în spate, omoplatul stâng, traumatisme frontale, parietale."

VOX soția tânãrului: "- Cum s-a întâmplat? - Pe trifoaie, pe pãmânturi? - S-au bãtut pe pãmânt? - Da!  Cu cuțitul și cu furca, pe amândoi. Socrul meu a avut noroc cã se duse dupã el cã altfel nu știu ce se întâmplă."

IFTIMIE BĂLȚOI, șef, S.I.C., I.P.J. Mehedinți "Urmeazã sã se facã cercetãri de cãtre echipa complexã formatã din procurori și politișți. Și în urma anchetei vom face încadrarea juridicã și vom dispune mãsurile legale."

Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal, dar este cercetat în stare de libertate. În funcție de încadrarea faptei, se va stabili și numărul anilor pe care îi va petrece după gratii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2