Date companie
 
 
 
 

Doi bărbați, înjunghiați în fața unui hipermarket din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, trafic, barbati, agresor, hipermarket, injunghiati, sicana
 

Scene de groază în fața unui hipermarket din Capitală! Doi bărbați au fost înjunghiați de un tânar de 30 de ani, chiar sub privirile clienților. Totul a pornit de la o șicană în trafic. Victimele au crezut că scapă de agresor dacă se refugiază în hipermarket, dar acesta i-a urmărit și i-a atacat înainte de a intra în clădire. Ulterior, atacatorul a intrat în centrul comercial și s-a ascuns printre rafturi. Agenții de pază de la hipermarket au chemat imediat poliția și, în cele din urmă, individul a fost prins, încătușat și dus la audieri.

AMBIANȚĂ "Am văzut că a sărit pe niște băieți și i-a bătut, a dat în ei."

BOGDAN GHEBAUR, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei "Conflictul a avut loc în fața hipermarketului. În urma acestuia au fost transportate două persoane la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoanele au fost agresate cu o armă albă."

Cei doi răniți au fost duși de urgență la spital, iar unul dintre ei, înjunghiat în zona gâtului, a intrat în sala de operație. Celălalt, tăiat pe un braț, este în stare mai puțin gravă. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2