Date companie
 
 
 
 

Doi bărbați, uciși cu leacuri băbești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sufocat, decedat, taiat, barbat, tatal, fiul, limba, fiica, gat, remedii, vata, leac, sangerare
 

Remediile băbești nu au, întodeauna, efectul scontat! Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din Bistrița Năsăud, a decedat după ce fiul său l-a tăiat sub limbă. Bătrânul suferea de epilepsie și avea crize tot mai dese. În loc să apeleze la ajutorul medicilor, fiul său s-a gândit să-și vindece singur tatăl, cu un leac străvechi.

VOX "A fost bolnav! A mai fost internat înainte de sărbători, tot așa, o paralizie. Era o metodă, demult, - am auzit, n-am văzut -, îi înțepa sub limbă, ca să-și revină."

Când a văzut că nu se mai oprește sângerarea, omul a sunat la ambulanță, dar a fost prea târziu. Tatăl său a murit la spital.

VOX  "S-a dispus urmărirea penală față de inculpatul Sălvan Grigore pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat, fiind sub influența băuturilor alcoolice i-a tăiat limba tatălui său."

Bărbatul a fost arestat preventiv și riscă până la 20 de ani din de închisoare, pentru uciderea tatălui său. Tot în județul Bistrița Năsăud, dar într-o altă localitate, a fost înregistrată o întâmplare la fel de ciudată. O femeie s-a apucat să-și îmbălsămeze tatăl, în timp ce acesta era încă viu. Bărbatul leșinase și toată lumea a crezut că e mort, așa că a fost demarată operațiunea de îmălsămare. În timp ce fiica sa îi îndesa vată cu spirt pe gât, omul s-a trezit, după care și-a dat duhul defintiv. Potrivit anchetatorilor, acesta a murit sufocat.

CORNEL HOPÂRȚAC, șef de post, Poliția Maieru "După efectuarea necropsiei, medicul legist a stabilit că nu era mort, când i-a băgat vata pe gât."

VOX "- Așa se face la noi. - E un obicei vechi, din moși strămoși? - Da."

Fiica bărbatului decedat este cercetată, acum, pentru ucidere din culpă și ar putea ajunge după gratii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2