Date companie
 
 
 
 

Doi bătrâni din Mehedinți, jefuiți de banii din pensie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mehedinti, bani, pensie, inchisoare, politisti, hot, batrani, noapte, jefuiti
 

Doi bătrâni din județul Mehedinți sunt speriați de moarte, după ce au fost călcați de un hoț în miez de noapte! Un bărbat cu fața acoperită a intrat peste ei și le-a cerut toți banii din casă. De teamă că individul le va lua viața, pensionarii i-au dat toți banii din casă.

VOX "M-a lăsat și fără medicamente! Credeți-mă, nu am avut bani nici de medicamente, mi-a dat fratele meu."

Cu lacrimi în ochi, bătrânul povestește cum tâlharul i-a pus mâna în gât, i-a cerut toți banii și l-a amenințat că-l omoară dacă nu-i dă. Omul tocmai primise pensia, 1.200 de lei, și avea în casă o sută de euro pentru zile negre.

VOX "Odata m-a luat de aici, m-a imobilizat și ”banii” și i-am dat banii. A fost un fișic de o sută, cinci milioane."

VOX "I-am spus: ”Mă, Vasile, e unul în ușa, mă!”... A te speriași tu de umbra mea și eu am adormit. El când a venit, a venit pe muțește și, când s-a sculat bărbatu-meu, el vorbeste încet, nu l-am auzit."

După ce a luat banii, hoțul a fugit, dar a fost zărit de vecini.

VOX, vecin: "Era în șort și în pielea goală, desculț. El a sărit pe aici, pe la țeavă, a sărit în drum și a luat-o la fugă. L-am alergat până la marginea satului."

Oamenii legii l-au prins pe hoț. El este cercetat pentru furt și va ajunge în spatele gratiilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2