Date companie
 
 
 
 

Doi bătrâni din Țăndărei, jefuiți de o bandă de hoți în miez de noapte

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, jaf, politia, mascati, tandarei
 

Jaf în Țăndărei, județul Ialomița! Doi bătrâni s-au trezit în toiul nopții cu patru indivizi mascați peste ei în casă! Hoții le-au furat banii strânși pentru un tratament în străinătate: 90.000 de lei! Amenințați cu moartea, cei doi pensionari, bărbatul în vârstă de 76 ani și soția lui de 61 de ani, le-au dat banii fără să crâcnească.

VOX "A spart ușa asta de aici, de la intrare. A venit aici în dormitor, unde dorm eu. Când am auzit bubuială, am zis că este un cutremur ceva. M-am sculat și, în momentul acela, au apărut doi inși pe mine. Mi-au pus plapuma în cap și au cerut banii."

VOX "Mi-a întors mâna la spate, m-a ținut câteva secunde și l-am dat la o parte și mă apăsa pe cap și, zic, ce să mai risc, nu am ce să fac. În sertarul acesta, luați-i și duceți-vă dracu cu ei."

VOX "M-am sculat repede și am venit încoace și, când să intru pe ușă, doi dintre ei m-au întâmpinat. Unul dintre ei mi-a pus mâna la gură și în gât."

Și alți localnici din Țăndărei spun că avut de-a face cu acești hoți.

VOX "Mi-au furat o sută de milioane din carmangerie. Poliția nu a rezolvat situația nici acum!"

VOX "Noi nu putem să mai mergem în sistemul acesta, în Țăndărei!"

VOX "A fost întocmit un cerc de suspecți, urmând ca persoanele suspecte să fie trase la răspundere penală."

Bătrânul tâlhărit suferă de ciroză și diabet. El spera să meargă în străinătate pentru o operație, pe care urma să o achite din banii strânși împreună cu soția lui. Deocamdată anchetatorii încearcă să-i identifce pe tâlharii care au dat iama peste bătrâni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2