Date companie
 
 
 
 

Doi bucureșteni, acuzati ca și-au ucis cu sânge rece partenerul de afaceri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, crima, parteneri de afaceri, afaceri ilegale, incendiere
 

Cruzime fără margini, din partea a doi tineri din București, care și-au omorât partenerul de afaceri, pentru că dorea să se retragã dintr-o afacere ilegală și să spună totul la Poliție. După comiterea crimei, ucigașii au trecut cu mașina peste victimă și i-au dat foc.

AMBIANÞÃ: "V-ati recunoscut fapta? -De ce l-ati omorât? -Nu l-am omorât. - Dar cine l-a omorât? ... (...) Ti-ai recunoscut fapta? Regreti ce ai fãcut mãcar?"

Anchetatorii au pornit de la o sesizare de dispariție depusă de rudele unui bărbat, în vârstã de 52 de ani, din Dâmbovița. În urma verificărilor, polițiștii au crezut că e vorba despre un accident rutier cu autor necunoscut. După zece luni, însă, oamenii legii au reușit să dezlege dispariția bărbatului și să facă legătura cu cei doi parteneri de afaceri.

MIHAI TUDOSE, prim-procuror: "L-a prins cu un lant de gât pe Diaconescu Adrian aflat pe scaunul din dreapta soferului, însã acesta a reusit sã se elibereze moment în care Racheleanu Stefan de pe locul soferului l-a lovit cu cârligul de remorcare al autoturismului, în cap. (...) Pentru a-si crea convingerea cã victima este moartã au trecut cu masina peste corpul acestuia în douã rânduri."

AMBIANTÃ: "Am tras de fapt masina, era mai asa, am tras-o pânã pe aici. (...) -De aici cine a condus masina? -M-am schimbat, eu am condus pânã acasã? Da pânã acasã."

ROMEO IONESCU: "Din materialul probator care existã la probatoriu sunt unele indicii cã s-a întâmplat asemenea fapte. Deci cã ar fi trecut peste partea vãtãmatã."

Inculpații au fost arestați pentru 29 de zile, sub acuzația de omor deosebit de grav, și riscã o pedeapsã de la 15 la 25 de ani sau închisoarea pe viață.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2