Date companie
 
 
 
 

Doi elevi din Tismana, exmatriculați din cauză că au folosit spray paralizant în clasă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesoara, spray, elevi, exmatriculati, tismana, paralizant, injurat
 

Doi elevi de clasa a 12-a, de la un liceu din localitatea gorjeană Tismana, au fost exmatriculați, după ce unul dintre ei a folosit un spray lacrimogen în timpul orei de engleză, iar celălalt a înjurat-o pe profesoară. Cei doi ascultau muzică la căști, iar profesoara le-a spus să fie atenți. Unul dintre liceeni i-a răspuns obraznic, iar celălalt a pulverizat sprayul iritant cu ardei iute în sala de curs.

CRENGUȚA CIOBANU, cadru didactic, Grupul Școlar Industrial Tismana "A început să mă înjure, nu pot sã reproduce ce mi-a zis. Cu 5-10 minute înainte de pauzã, o văd pe colega celui care a dat cu sprayul, iese fugind, se acoperã cu mâna și ceilalți copii au început sã iasă însrpe ieșire."

VOX "A început să mă usture nasul, am mai stat un pic și am început să strănut."

Cei doi elevi aveau deja nota scăzută la purtare și fuseseră avertizați de Consiliul Consultativ al profesorilor că vor fi exmatriculați la următoarea abatere.

CAMELIA BĂLTĂREANU, director, Grupul Școlar Industrial Tismana "Sunt doi exmatriculați. Primul cel care a avut un limbaj necuviincios, iar celălalt care a folosit spray-ul. Cel care a dat cu sprayul avea media șase, pentru că e un elev cu probleme."

Elevii au primit și o amendă de 1.000 de lei fiecare, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

GEORGE NEAGOE, purtător de cuvânt, I.P.J. Gorj "Polițiștii i-au identificat pe cei care au făcut scandal și au fost sancționați, conform legii, cu un cuantum de 2.000 de lei."

Cei doi elevi pot să se înmatriculeze din nou în clasa a 12-a, în viitorul an școlar, dar la o altă unitate de învățământ.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Trei elevi, eliminați de la Evaluarea Națională ( 25 Iunie 2021 )

  Trei elevi au fost eliminați de la proba de matematică a Evaluării Naționale, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii au fost descoperiți, joi, cu telefoane mobile în sala de examen, lucru...

 • A început Evaluarea Națională ( 22 Iunie 2021 )

  Emoții mari, astăzi, pentru viitorii liceeni! Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut prima probă a examenului de Evaluare Națională: cea la limba și literatura română. Elevii au avut de rezolvat două subiecte, cu un total de 16 cerințe. 

 • Festivitate de absolvire a elevilor de-a VIII-a, la Liceul Teoretic Național din București ( 12 Iunie 2021 )

  Momente emoționate, pentru absolvenții clasei a VIII-a din cadrul Liceului Teoretic Național din București! La festivitatea de absolvire au participat elevi, cadre didactice, dar și părinții adolescenților...

 • De mâine, toți elevii bucureșteni se întorc fizic la școală ( 18 Mai 2021 )

  Elevii bucureșteni se întorc în bănci! Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență București a hotărât ca toți elevii să se întoarcă fizic la cursuri începând de mâine. Decizia a fost luată ca urmare...

 • Poștașii vor fi dotați cu spray-uri lacrimogene ( 10 Mai 2021 )

  Poștașii vor fi dotați cu spray-uri lacrimogene, pentru folosirea ca mijloc de apărare individuală. Poșta Română dorește achiziția a 17.500 de astfel de „echipamente de reprimare a revoltelor”.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2