Date companie
 
 
 
 

Doi elevi, unul din Drobeta Turnu Severin si altul din Vaslui, au fost loviti in cap de colegii de scoala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, spital, elev, adolescent, Severin, turnu, drobeta, coleg, lovit, scaun, ranga, filiasi
 

Un adolescent de 16 ani, elev la Colegiului Tehnic "Decebal" din Drobeta Turnu Severin, a fost lovit cu scaunul în cap de un coleg, în timpul orei de biologie. Adolescentul a lesinat si a fost transportat de urgenta la spital.

AMBIANTÃ "- Ce s-a întâmplat? - Nu s-a întâmplat nimic. - Cine te-a lovit?"

AMBIANTÃ "Este stabil?"

VOX "Am auzit cã s-ar fi bãtut în clasã."

VOX "Pacientul a venit constient. Este cu un traumatism cranian. Acuzã dureri occipitale în zona cervicalã. Este în curs de investigatii."

Conducerea scolii a dispus o anchetã. Nu este, insa, singurul caz de violenta in scoala, inregistrat zilele acestea. Un elev din Vaslui a fost lovit cu o rangã în cap, de un coleg. Potrivit medicilor, baiatul are o fracturã de craniu si este posibil sã aibã nevoie de o interventie chirugicalã.

prin telefon: DANIEL UNGUREANU, director medical, S.A.J. Vaslui "Pacientul este in stare stabila. Este constient si stabil hemodinamic. A fost investigat la Spitalul din Bârlad si prezintã o fractura de craniu."

Cele doua cazuri vin dupa unul foarte grav, inregistrat la o scaoala din Filiasi. In urma cu doua zile, un elev de 14 ani a murit, dupa ce a fost lovit in joaca de un coleg care ii era si prieten.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2