Date companie
 
 
 
 

Doi fotbalisti audiati in dosarul privind o retea de hoti de masini de lux

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dinamo, retea, hoti, tribunal, masini, arestare, lux, preventiva, sportivi, margaritescu, munteanu, audiati
 

Andrei Mãrgãritescu, jucãtor la Dinamo și la echipa naționalã de fotbal, va fi cercetat în libertate. La fel și fostul jucator, Cristi Munteanu. Cei doi sportivi sunt cercetati intr-un dosar privind o rețea de hoți de autoturisme de lux.

DIANA SARCA, purtator de cuvant, Politia Capitalei "Anul trecut, un bãrbat a depus o reclamație în care sesiseazã faptul cã i s-a furat un autoturism de lux. Din cercetãrile efectuate a rezultat cã autoturismul nu era furat, ci vândut. Autoturismul a fost recuperat! Ultimii cumpãrãtori sunt doi fotbaliști cunoscuți: Andrei Mãrgãritescu și Cristi Munteanu."

Sapte persoane au fost prezentate in fata instantei Tribunalului București, pentru o decizie privind arestarea preventiva.

DIANA SARCA, purtator de cuvant, Politia Capitalei "Cei șapte sunt acuzați de înșelãciune, fals în declarații, instigare la fals intelectual și tãinuire. Alte douã persoane vor fi cercetate în libertate și a fost emisã ordonanþã de a nu pãrãsi localitatea."

AMBIANȚÃ (Andrei Mãrgãritescu, la iesire): "Andrei, cum comentezi?"

CRISTIAN SÂRBU, avocat "Nu este un pericol public, a plãtit banii, a fost un cumpãrãtor de bunã credințã. A mers cu actele la Poliție. Poliția a înmatriculat aceastã mașinã."

IOAN ANDONE, antrenor Dinamo "E vorba de mașina lui! Atât pot sã vã spun, mai mult nu! Mai multe o sã aflãm mâine! Sigur e o neînțelegere!"

ȘTEFAN BĂRBOIANU, fundaș Dinamo "Suntem convinși cã e o neînțelegere și cã nu este vinovat cu nimic în tot ceea ce s-a întâmplat în urmã cu puțin timp!"

Cristi Munteanu a fost eliberat deja din arest, inca de marti seara. In schimb, Andrei Mărgăritescu a rãmas în arestul Poliției, pânã la expirarea ordonanței de reținere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2