Date companie
 
 
 
 

Doi mascati au jefuit o casã de schimb valutar din judetul Constanta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, hoti, focuri de arma, jaf casa de schimb valutar, doi indivizi mascati, orasul Ovidiu
 

Din nou jaf la o casa de schimb! Doi indivizi mascati au spart sediul unei case de schimb valutar din orasul constãntean Ovidiu si au fugit cu seiful. Poltistii au ajuns la fata locului înainte ca hotii sã disparã, dar desi au tras sase focuri de armã nu au reusit sã îi opreascã.

AMBIANTÃ (alarma declansatã se pune banderola de politie)

Alarma s-a declansat aproape de miezul noptii. Spargerea a fost datã în timp ce o patrulã se afla la câteva zeci de metri. Bãrbatii mascati au dispãrut cu o masinã cu numere de Bulgaria.

IONEL BALTAN - Politia Ovidiu: "-Ati tras dupã ei? -Da. (..) -Ati observat câte persoane erau în masinã? -Douã. O persoanã în masinã si o alta care a fugit de la casa de amanet. (....) Persoana care alerga spre masinã era mascatã, pe cealalatã nu am putut sã o observ."

MARIUS MARIAN - agent firma de paza: "Am constat cã este un geam spart si o gratie pe jumãtate tãiatã. (...) -Ati reusit sã vedeti ceva? -Da, o masinã închisã la culoare."

Politistii au prelevat amprente, care sperã sã îi ajute la identificarea hotilor.

AMBIANTÃ (cei de la cercetãri pun numere de la probe)

VASILE SICRIERU comandant Politia Ovidiu: "S-au constituit filtre la nivelul judetului Constanta, inclusiv la intrarea cãtre municipiul Constanta."

Oamenii legii spera sa ii retina cat mai repede pe spargatori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2