Date companie
 
 
 
 

Doi muncitori au murit prinși sub un mal de pământ, la Costinești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, inspectori, ancheta, costinesti, politisti, autorizatie, murit, pamant, munca, muncitori, discoteca, mal, lucrare
 

Accident de muncă mortal, la Costinești! Zeci de pompieri au făcut eforturi imense pentru salvarea a doi muncitori prinși sub un mal de pământ, lângă o discotecă din Costinești. Din păcate, eforturile au fost în zadar. După câteva ore, ei au fost scoși fără viață de sub pământ.

GHEORGHE CONSTANTIN, inspector șef, I.S.U. Dobrogea "Celui pe care acum încercăm să îl scoatem i s-a pus o mască de oxigen pe față. Nu a fost intubat, pentru că nu putea fi intubat. A respirat, a deschis ochii și a mișcat din cap și i s-a pus această mască de oxigen, dar din păcate a decedat."

Bărbații, unul de 27, altul de 30 de ani, munceau la schimbarea unei conducte de apă, alături de ceilalți colegi de echipă. Pompierii spun că aceștia nu purtau echipament de protecție și nu au asigurat malurile, înainte de a intra în șant.

MARIAN BECHEANU, director adjunct, I.T.M. Constanța "Accidentul s-a produs ca urmare a neluării măsurilor de siguranța, a nesprijinirii de maluri. Activitatea este sistată și se vor face cercetări pentru a se stabili responsabilitățile care derivă din acest accident."

MIHAI BĂRBULICEANU, consilier local Costinești "Este o lucrare particulară, făcută într-o proprietate privată a unui complex și a unei societăți comerciale care deține cea mai mare discotecă. Nu are autorizație din partea primăriei."

Potrivit R/News, proprietarii discotecii nu au putut fi contactați pentru declarații. Politiștii și inspectorii de muncă au deschis anchete în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2