Date companie
 
 
 
 

Doi pietoni, loviți în plin de o mașină aflată într-o depășire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, masina, dosar, suceava, depasire, pietoni, vatamare, corporala
 

Accident grav în județul Suceava! Doi oameni care mergeau pe marginea drumului au fost loviți în plin de un autoturism scăpat de sub control, la ieșirea din localitatea Plopeni, spre Suceava. Șoferul mașinii, un tânăr de 20 de ani a intrat în depășire, moment în care omul aflat la volanul mașinii din fața sa a tras de volan ca să evite un câine. Ca să evite coliziunea, tânărul a tras și el de volan, dar a ieși cu mașina de pe carosabil și a intrat în pietoni. Unul dintre aceștia a fost accidentat grav, iar celălalt mai ușor.

VOX ”S-au întâlnit amândoi și ăsta, ca să evite, a dat peste noi. Noi, dacă mai făceam un pas, poate nu ne lovea. Ne-a dat la picioare și am căzut amândoi jos. Pe dânsul l-a luat tare, că s-a lovit de oglindă la cap și e la spital.”

VOX ”A intrat în depășirea unei mașini și mașina care era depășită a evitat și ea ceva, un câine, am înțeles, și el, ca să nu lovească mașina din față, a trecut pe partea asta de stradă și a lovit un pieton.”

VOX ”L-a luat din spate și l-a lovit pe un moșneguț care e aici și unul care e la spital. Ei mergeau dincoace de dunga asta, asta întreruptă. Erau ieșiți de pe carosabil.”

Una dintre victime a ajuns la spital cu traumatism la cap și o fractură la picior. Pe numele șoferului care a provocat accidentul a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2