Date companie
 
 
 
 

Doi polițiști de frontieră din Tulcea, acuzați de un cioban că l-au bătut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, tulcea, batut, politisti, acuzati, frontiera, miel, cioban
 

Acuzații grave la adresa a doi polițiști de frontieră din Tulcea! Un cioban susține că polițiștii l-au batut în toaleta unei nave. Omul spune ca politiștii erau băuti și că s-au luat de el din senin. Incidentul ar fi avut loc pe o navă de pasageri care se deplasa, de la Chilia Veche, spre Tulcea. De cum a coborât de pe vas, ciobanul s-a plâns că a fost agresat de oamenii legii.

VOX "- Câți băieți te-au agresat? - Doi. - Lucrează la Poliția de Frontieră? - Au spus că lucrează la Poliția de Frontieră. Au consumat alcool."

În urma plângerii păstorului, în acest caz a fost demarată o anchetă. Polițiștii de frontieră și ciobanul au fost duși la audieri. Agenții susțin, însă, că nu l-au atins pe cioban.

AMBIANTA "- De ce l-ați agresat pe domnul? - Eu? - Așa susține. - Întâi să verificați dacă l-am agresat sau nu."

prin telefon: DANIELA CONDREA, purtator de cuvânt, I.P.J. Tulcea "- La acest moment se desfașoară cercetări pentru lămurirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul. - S-a deschis dosar penal? - S-a facut o plângere și se fac cercetări în vederea lămuririi circumstanțelor."

Referitor la motivul pentru care a fost bătut, ciobanul a declarat că polițiștii ar fi sărit pe el din cauză că în trecut a refuzat să le dea un miel.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2