Date companie
 
 
 
 

Doi polițiști din Galați, acuzați că au bătut cu pumnii și picioarele un bărbat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, agenti, batut, politisti, barbat, sectie, duba
 

Acuzații grave la adresa a doi polițiști din Galați! Un bărbat susține că a fost bătut crunt de cei doi agenți. El spune că a fost luat cu forța de pe stradă și dus la sectie, unde polițiștii l-au călcat în picioare, la propriu.

AMBIANȚĂ "M-au luat de pe partea cealaltă. M-au chemat la ei, exact de aici mi-au pus cătușele la mâini, la spate."

Bărbatul de 35 de ani spune că a avut o altercație cu cei doi agenți în miez de noapte, pe o stradă din Galați. După mai multe jigniri reciproce, agenții l-au urcat în dubă și l-au dus la secție. Acolo însă, în loc să dea declarații, bărbatul spune că a fost bătut cu pumnii și picioarele.

VOX "- M-au pus în genunchi ca și cum voiau să mă execute, cum era odată și m-au luat la picioare. În stomac, în ficat, în coaste, în cap, unde apucau. Am strigat să nu mă mai bată, eram disperat. - A intervenit cineva? - Nimeni, din contră, cel care era la poartă le spunea "omorâți animalul"!"

Omul a mers la spital unde i s-a eliberat certificat medico-legal, dar a refuzat internarea.

LUCICA GRIGORICĂ, purtător de cuvânt, Spitalul de Urgență Galați "Prezenta halena alcoolică și numeroase contuzii la nivelul extremității cefalice, torace, abdomen și o ruptură post traumatică a membranei timpanice de la nivelul urechii drepte."

Bărbatul a făcut reclamație împotriva celor doi polițiști și este hotărât să-și caute dreptatea în instanță. Reprezentanții Poliției anchetează cazul.

BOGDAN COJOCARU, purtător de cuvânt, I.P.J. Galați "Plângerea va fi înaintată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, instituție competentă în soluționarea cauzei."

Dacă instanța va stabili că bărbatul a fost într-adevăr bătut de polițiști, cei doi agenți riscă dosare penale și pierderea locului de muncă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2