Date companie
 
 
 
 

Doi suspecți audiați în cazul asasinatului de la Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, pitesti, pistol, suspect, crima, anchetatori, asasinat, premeditat
 

Procurorii au un suspect principal în cazul asasinatului comis noaptea trecută, la Pitești. Acesta este un fost partener de afaceri al victimei și între cei doi ar fi avut loc o altercație, în urmă cu câteva zile. Totodată, procurorii l-au luat la întrebări și pe un polițist de la Secția 14, din Capitală, după ce au constatat că pistolul cu care a fost ucis bărbatul din Pitești are aceleași caracteristici cu cele ale unei arme care a aparținut agentului, despre care acesta susține că i-a dispărut în urmă cu doi ani. Despre polițist, anchetatorii știu că fãcea afaceri cu mașini la mâna a doua, împreună cu victima și cu suspectul principal. Potrivit anchetatorilor, victima figura ca martor, intr-un dosar de furturi de masini, in care este cercetat și agentul in cauza. În căutarea pistolului, polițiștii au percheziționat și mașina acestuia.

ANDREI TOMA, polițist cercetat "– Nu aveau ce sã gãseascã. Presupun cã ar fi vorba de un pistol care mie mi-a fost furat acum doi ani, despre care eu nu mai știu nimic. – Și se presupune cã ar fi fost arma crimei? – Așa se presupune."

Indiciile descoperite până acum la locul crimei conturează ipoteza premeditării execuției în stil mafiot. Autorul, ca sa nu il vada nimeni, a tăiat cablurile de la stâlpul care susține rețeaua electrică în zonă. Folosirea pistolului cu glonț este un alt argument că asasinul nu a vrut să dea greș.

AMBIANȚÃ "Uite, sunt aici!"

Sub protecția întunericului, autorul crimei l-a ciuruit pe bărbatul de 37 de ani.

DAN MANU, șef S.M.L. Argeș "Sunt multiple plãgi împușcate la nivelul toracelui și la nivelul membrelor superioare și inferioare. A decedat din cauza unei hemoragii interne, decisivã din nefericire, în zona toracelui, plãgi împușcate, penetrante, cu lezare de plãmâni și de aortã."

Deocamdată polițiștii caută arma crimei. La elucidarea tuturor aspectelor asasinatului de la Pitești colaborează oamenii legii din Argeș și București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2