Date companie
 
 
 
 

Doi tineri au intrat cu mașina sub un tir

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, spital, bistrita, tineri, politie, tir, academia, pasarela
 

Doi tineri, viitori polițiști, au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat cu toată viteza sub un tir, pe un drum din Bistrița. Tânărul de 22 de ani și iubita lui de 21 de ani, amândoi studenți ai Academiei de Poliție, mergeau la o întâlnire cu un grup de prieteni. Nu au mai ajuns! În timp ce coborau o pasarelă, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina sub un tir parcat.

VOX "- Ce ați găsit când ați ajuns aici? - Mașina, în poziția în care o vedeți acum, iar din mașină ieșea fum. Am spart geamul din spate, am deschis ușile și șoferul era peste celălalt pasager. -Ce ați auzit? - Gălăgie, un sunet puternic. Când m-am uitat, era sub tirul nostru."

MARIUS RUS, reprezentant I.S.U. Bistrița-Năsăud "Autoturismul a fost avariat, mai ales în partea dreaptă. Conducătorul auto, în vârstă de 22 de ani, a fost extras după 15 minute, iar pasagerul din dreapta față, o fată în vârstă de 21 de ani, a fost extrasă în aproximativ 25 de minute."

Răniții au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. În zonă, circulația a fost blocată circa o oră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2