Date companie
 
 
 
 

Doi tineri din Bucuresti, prinsi in flagrant când încercau sã fure o Dacie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, hoti, politisti, flagrant, Dacie, masini
 

Doi hoti de masini au fost prinsi în flagrant de politisti pe bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitalã. Tocmai incercau sa fure o Dacie, fapt pentru care riscã sã stea ani buni dupã gratii. Autoturismul urma sã fie vândut la un centru de fier vechi din judetul Cãlãrasi.

AMBIANTÃ "-Ati mai furat si altã datã sau e prima datã când furati? De ce-ai fãcut asta? Regreti? -Da! -Ne spui si nouã de ce-ai furat masina? -De prost. -Îti pare rãu? A meritat sã furi o Dacie si sã ajungi la politie? -Da sefu!"

În ultima perioadã, în Sectorul 3 din Capitala au fost reclamate mai multe furturi de masini si politistii aveau informatii cã în zonã ar actiona cei doi tineri. Ei au fost prinsi in flagrant marti-seara, dupa circa doua sãptãmâni de supraveghere. Unul dintre suspecti are antecedente penale, pentru aceelasi gen de infractiune, însã celãlalt este la prima tentativã de furt.

PETRE STEFAN, sef birou, Furturi Auto "În functie de cum evolueazã cercetãrile sã stabilim activitatea infractionalã atât a celor doi autori, cât si a celor care comandau aceste autovehicule. Noi o sã continuãm cercetãrile si în functie de verificãrile pe care le vom efectua ne vom extinde si la alte persoane."

Cei doi suspecti au fost prezentati judecatorului cu propunere de arestare pe o perioada de 29 de zile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2