Date companie
 
 
 
 

Doi violatori minori terorizează un sat din Vaslui

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alcool, minori, viol
 

Doi minori de 13 ani din satul Chircești, județul Vaslui au băgat frica în locuitori! Copiii au ajuns să violeze un băiețel de zece ani chiar de ziua lui. A fost acostat pe stradă, în timp ce se ducea la magazin. Cei doi agresori l-au supus la perversiuni sexuale, apoi l-au amenințat să nu spună nimic. Oamenii spun că minorii sunt extrem de violenți, fura și beau alcool.

VOX, tatăl copilului: "I-a fost teamă să spună acasă, că l-au amenințat că îl omoară. Nu e prima dată. A zis, tată, de mai multe ori mă bate . Sunt foarte răi și agresivi."

Copilul abuzat este consiliat acum de psihologii de la Protecția Copilului. Părintii au mers la poliție și au depus plângere, dar cei doi băieții nu pot fi trași la răspundere pentru că au doar 13 ani.

VOX, mama copilului: "Vreau să se facă dreptate. Dacă nu se poate copiii, părinții să răspundă pentru fapta asta."

Cei doi îi terorizează și pe alți copii mai mici. Anul trecut, aceștia au legat de un copac o fetiță pe care urmau să o violeze, dar a fost salvată la timp de un localnic care trecea prin zonă. Deși tatăl fetiței a făcut plângere la poliție, nu s-a luat nicio măsură concretă asupra lor.

VOX: "Tot satul e terorizat, fac minuni, toate prostiile, tot ce apucă. Mi-au terorizat fata, mi-au bătut-o cu pietre. S-a ajuns în situația că mi-e frică mie, ma amenința că mă omoară.

VOX, vecină: "Mi-e frică, de câte ori trec pe-acolo. Plec de acasă, copiii rămân singuri, am fata mică la școală, mi-e frică."

Băieții care au băgat spaima în tot satul provin dintr-o familie dezorganizată. Părinții nici măcar nu îi trimit la școală.

VOX: "Părinții sunt la fel ca și copiii, consumă alcool, greu te înțelegi cu ei. Au fost aduși la școală, au dat semnătura că or sa îi trimită pe copii la școala. Ei nu vin la școală.

Oroarea la care a fost supus copilul de 10 ani a fost filmată, iar înregistrarea a ajuns la mai multe persoane, astfel că D.I.I.C.O.T. s-a autosesizat și face cercetari pentru pornografie infantilă și viol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2