Date companie
 
 
 
 

Dosar penal în cazul copilului sfâșiat de câini

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Aprilie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dosar, copil, mama, sibiu, caini, penal, salvat, stana, muscat, ruja
 

Dosar penal în cazul copilului de 11 ani mușcat de câini, la Ruja, în județul Sibiu! Băiețelul a fost atacat de șapte dulăi, chiar pe drumul spre casă, în momentul în care trecea cu bicicleta prin apropierea unei stâne. Alertată de țipetele disperate ale copilului, mama lui a sărit pe geam ca să-l salveze din colții câinilor. Medicii au constat că băiatul are mai multe plăgi mușcate la piciorul stâng și pe coapsa dreaptă.

VOX "Am auzit strigăte, am deschis geamul... Toți câinii, nu știu precis câți erau, cinci, șase, șapte, nu știu câți erau, pe el. Eu am sărit geam pentru că m-am speriat tare. Am mai strigat, m-am dus mai departe, a ieșit toată lumea afară, câinii deja fugiseră din sperietură."

Disperată, femeia și-a sunat soțul și apoi au fugit cu copilul la Urgențe. Era mușcat tot și plin de sânge. Medicii i-au cusut rănile, apoi i-au dat drumul acasă.

VOX "S-a pus pe burtă, a zis ca să nu-l muște de față, să nu-l muste de altundeva și s-a aruncat pe burta copilul, că nu mai avea ce face. Nici nu știam ai cui sunt câinii, am căutat câinii toată ziua."

Oamenii spun că nu e prima dată când au loc asemenea atacuri, din cauză că stâna este mult prea aproape de casele lor.

VOX "M-au înconjurat în mijlocul străzii! Am strigat cât am putut de tare, până au ieșit stăpânii câinilor."

Părintii copilului au mers la Poliție si au depus plângere. Oamenii legii i-au identificat pe stapânii câinilor și au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pe pârtiile din Stâna de Vale, condiții sigure pentru turiști ( 24 Ianuarie 2021 )

  Dacă pe pârtiile din alte stațiuni se înregistrează accidente, iar unii turiști ajung la spital cu traumatisme și fracturi, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor nu există niciun incident de acest gen.

 • Stâna de Vale, destinația iubitorilor sporturilor de iarnă ( 19 Ianuarie 2021 )

  Strat gros de zăpadă, atmosferă de basm, aventuri de povestit la-ntoarcerea acasă și relaxare după pofta inimii! De toate acestea au parte turiștii care aleg să-și petreacă vacanța sau weekend-ul în stațiunea...

 • Parcul de Aventură din Stâna de Vale, la dispoziția turiștilor de toate vârstele ( 10 Ianuarie 2021 )

  Aventuri de iarnă, la Stâna de Vale! Turiștii care aleg să-și petreacă vacanța ori sfârșitul de săptămână în renumita stațiune bihoreană au la dispoziție o gamă variată de posibilități de distracție și relaxare.

 • Stâna de Vale, perla Apusenilor ( 9 Ianuarie 2021 )

  Strat consistent de zăpadă, aer curat de munte, peisaj de basm, trasee turistice, multe posibilități de practicare a sporturilor de iarnă și de mișcare în aer liber, precum și de tratament! Toate, le găsiți la pachet, în stațiunea...

 • Drumul de acces spre Stâna de Vale, curățat de zăpadă ( 8 Ianuarie 2021 )

  Ninsorile au acoperit stațiunea Stâna de Vale cu o hlamidă albă, iar peisajul pare desprins din basmele lui Andersen. Stratul de zăpadă măsoară aproape jumătate de metru, spre bucuria turiștilor care aleg...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2