Date companie
 
 
 
 

Dosar penal în cazul incendiului de la groapa de gunoi din Măldărești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, dosar, valcea, groapa, gunoi, penal, deseuri, maldaresti
 

Dosar penal în cazul incendiului din comuna Măldărești, județul Vâlcea, unde o groapă de gunoi arde de aproape două săptămâni! În cauză se fac cercetări pentru distrugere și alte infracțiuni privind protecția mediului și legea apelor. La Măldărești este stare de alertă din cauza incendiului. Deși oamenii se plâng de fumul înecăcios care s-a răspândit la 20 de kilometri distanță, ministrul Mediului a ținut să-i liniștească.

GRAȚIELA GAVRILESCU, ministrul Mediului "Încă o dată, transmit populației din Măldărești. Populația trebuie să stea liniștită. Nu este în pericol, nu se vor face evacuări. Nu trebuie să se întâmple alte nenorociri!"

Focul arde mocnit, la adâncime, iar eforturile de până acum ale pompierilor au fost zadarnice, întrucât flăcările sunt întreținute de gazele degajate de degradarea deșeurilor. În aceste condiții, autoritățile iau în calcul acoperirea cu pământ a gropii de gunoi. Localnicii spun că acolo ar fi depozitate și alte resturi decât cele menajere, iar specialiștii Ministerului Mediului verifică această ipoteză. Groapa de gunoi de la Măldărești a fost închisă la mijlocul lunii iulie, din cauza unor neconformități. Asta după ce, în ultimii ani, instituțiile de protecția mediului au aplicat mai multe amenzi administratorului depozitului de deșeuri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2