Date companie
 
 
 
 

Dosarul Albița: 7- în arest, 8- judecați în libertate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politisti de frontiera, DNA, Vama Albita, arest 29 de zile, cercetati in libertate, Sorin Blejanar
 

7 din cei 15 politisti de frontiera retinuti dupa descinderile din Vama Albița rămân in arest in urmatoarele 29 de zile. Ceilalti 8, printre care si șeful politiei de frontieră vasluiene, Daniel Corban, vor fi cercetati in libertate, dar nu au voie sa paraseasca țara. Acestea sunt hotararile magistratilor de la Curtea de Apel București, la care au asistat si unii dintre oamenii legii, eliberați marți după ce ordonanțele de reținere le-au expirat. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

FLORIN DORAN - avocat: ''Sunt mai multe probleme, în primul rând probleme de legalitate, în primul rând sesizarea DNA-ului, se face referire la fapte de coruptie, nu la fapte materiale, nu? Faptele trebuie sã aibã o configuratie juridicã si materialã foarte exactã, nu fapte de coruptie în general."

acuzat: "Acum să vedem care e treaba, sperãm ca nevinovăția să se adeverească, vedem mai departe. Vã considerați vinovat sau nevinovat? - Nevinovat."

SORIN BLEJNAR - presedinte ANAF: "Nu stiu cine este Regina, întrebati-l pe domnul Ponta, poate cã este Elodia. Dacã tot am ucis-o pe Elodia, poate o gãseste domnul Ponta si ne spune unde este si cine e regina...(...) Până la urmã toti sunt niste pioni, dacã vorbim de o tablã de sah, în asa fel încât justitia sã îsi facã datoria."

Astfel, după decizia de miercuri a instanței, numărul polițiștilor de frontieră arestați a ajuns la 32. Potrivit DNA, în sarcina lor s-au reținut infracțiunile de luare de mită în formă continuată și sprijinire a unui grup infracțional organizat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2