Date companie
 
 
 
 

Douã femei, mamã si fiicã, au fost gãsite fãrã viatã, în comuna hunedoreanã Blãjeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prins, omor, hunedoara, suspect, femeie, fiica, blajeni
 

Suspectul principal în cazul dublei crime din comuna hunedoreanã Blãjeni a fost prins in apropierea localitatii Brad. Tânãrul, in varsta de 24 de ani, este acuzat cã a ucis o femeie si pe fiica acesteia.

prin telefon: BOGDAN NITU, purtator de cuvant, I.P.J. Hunedoara "Suspectul omorului deosebit de grav a fost descoperit în cursul nopþii trecute în localitatea Brad. Am aflat despre prezenta lui de la un cetãtean care ne-a alertat la 112 cã l-a transportat de ocazie pe acest individ."

Duminica, o femeie si fiica acesteia au fost gasite moarte, in locuinta lor din comuna Blãjeni, judetul Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, lângã cadavrele celor douã femei au fost gãsiti doi copii, care ar fi asistat la omor. Barbatul femeii omorate l-a suspectat de la bun inceput pe fostul concubin al fetei, care este si tatãl celor doi copii, unul de un an si celãlalt de 3 ani.

VOX "- Mi-o omorât pe nevastã-mea si fata mea. – Câti ani avea fata? - 20. – Cine le-a gãsit? – Copilul meu. A venit la mine, la birt si mi-a spus: hai, tatã, cã sunt moarte!"

VOX "- O omorât-o cumnatul meu si pe sorã-mea si pe mama! – Erau si copiii? – Da, erau. S-or despãrtit, cã nu au avut întelegere în familie. S-or apucat la ceartã si la bãtãi."

ADINA VELESCU, procuror, Parchetul Hunedoara "Se fac cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de omor. Este vorba de douã victime, mamã si fiicã. Mama de circa 50 de ani, fiica de 20, gãsite de cãtre fratele fetei."

Tânãra si bãrbatul suspectat de crimã au fost împreunã timp de aproape patru ani. În urmã cu sase luni, tânãra l-a pãrãsit si s-a mutat cu cei doi copii în locuinta mamei. În prezent, suspectul, care si-a recunoscut faptele, se aflã în arestul Politiei Deva. Instanta Tribunalului Hunedoara va hotari daca barbatul va fi arestat preventiv, pentru 29 de zile. El este cercetat pentru omor deosebit de grav.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2