Date companie
 
 
 
 

Două autobuze implicate într-un accident grav, la Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, raniti, autobuze, pitesti, rosu, interventie, dacia, plan, navetisti
 

Accident grav în această dimineață, la Pitești! 17 persoane au fost rănite, după ce două autobuze cu navetiști s-au ciocnit. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție. În cele două autobuze se aflau aproximativ 100 angajați de la uzina Dacia, care se îndreptau spre muncă. Vehiculele circulau în aceeași direcție. La un moment dat, la o curbă, unul dintre autobuze l-a lovit autobuzul pe cel aflat în fața sa. Martorii au sunat la 112.

VOX "La ora 6.10 s-a activat planul roșu. Nouă autospeciale, am avut trei echipaje cu apă și o autospecială de transport victime multiple."

Șoferul autobuzului care nu a păstrat distanța în mers a rămas încarcerat. El a fost scos de pompieri.

AMBIANȚĂ "Cătălin! Vesta extractoare! Chetul, chetul."

17 persoane au fost transportate la spital. Cel mai grav rănit este șoferul care a fost descarcerat. Au existat și răniți care au refuzat să fie duși la spital.

VOX "- Au sunat colegii băiatul și băiatul a venit după el la spital. - În ce stare e? - E rău. - E șoferul? - Nu, a fost pasager. - Mergea la uzină la muncă? - Da, la munca."

VOX "Am primit în total 17 victime. Din fericire, doar una este în stare gravă, soferul uneia dintre mașini. Ne concentrăm să-l stabilizăm celelalte victime au fost consultate le-a fost dat primul ajutor cu mici traumatisme contuzii entorse."

Înainte de impact, șoferul le-ar fi spus muncitorilor că a rămas fără frână.

AMBIANȚĂ "- Ați rămas fără frâne sau ce s-a întâmplat? A rămas fără frâne? - Da. - Erai în fața, pe locurile mai din față? - La mijloc."

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea ce a dus la acest accident extrem de grav.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2