Date companie
 
 
 
 

Două cranii umane și bucăți de schelete, descoperite pe un câmp de lângă Caracal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : audiat, Caracal, diicot, camp, umane, oase, dinca, craniu
 

Descoperire macabră, în apropiere de Caracal! Două cranii umane și mai multe fragmente osoase au fost găsite pe un câmp de lângă satul Mărgheni, aflat la 30 de kilometri de Caracal. Doi fermieri care arau câmpul au găsit un craniu și au anunțat imediat autoritățile. Ulterior, au fost descoperite mai multe fragmente osoase și încă un craniu.

VOX  „Eu le-am arat, mi-au arătat alții, eu de unde să știu. Au fost toate oasele înșirate, capul, coastele, șoldurile, plus că au mai săpat și au găsit unul întreg.”

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra a doua sau mai multor persoane. Craniile și resturile osoase au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, pentru analize antropologice. Cei doi bărbați care au găsit osemintele au fost audiați. Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anuță, a precizat că până în acest moment nu există indicii care să lege descoperirea osemintelor de cazul Caracal, însă sunt luate în calcul toate ipotezele. Prima ipoteză a anchetatorilor este aceea că rămășițele aparțin unor soldați căzuți pe front în Al Doilea Război Mondial.


Două cranii umane și bucăți de schelete, descoperite pe un câmp de lângă Caracal

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2