Date companie
 
 
 
 

Două depozite din Orăștie, distruse într-un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : depozite, pompieri, incendiu, hunedoara, materiale, orastie, plastice
 

Incendiu puternic in localitatea Orăștie, județul Hunedoara. Douã depozite, unul de materiale plastice reciclabile, iar altul de construcții, s-au făcut scrum. Peste 40 de pompieri s-au luptat cu focul extrem de violent. Fumul gros și negru a fost vizibil de la o distanțã de 30 de kilometri.

VOX ”Dintr-o dată, în cinci minute a izbucnit un fum negru și tot mă sunau, sunați pompierii că o luat foc.”

Cinci autospeciale din Orăștie, Deva și Hunedoara au intervenit pentru a stinge focul.

AMBIANȚĂ "Din spate, de la plastic! Vă spun eu, de acolo a venit incendiul!"

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în depozitul de materiale plastice, apoi s-a extins rapid. Plasticul și lemnul din cele două depozite au întețit flãcãrile, care au cuprins peste 3.000 de metri pãtrați.

CLAUDIU ACHIM, comandant șef adj., I.S.U. Hundeoara "Am concentrat un număr suficient, dar, cred că se va întinde operațiunea de stingere, fiind vorba de material plastic. În momentul de față, nu este niciun risc față de vecinatăți."

Operațiunea de stingere a incendiului a durat mai bine de 5 ore. Autospecialele au făcut nenumãrate drumuri între locul incendiului și sursele de apã. Pagubele sunt însemnate, deoarece ambele depozite erau folosite la capacitate maximă. Poliția și pompierii au început o anchetã, pentru a afla ce anume a provocat incendiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Război între clanurile de interlopi ( 23 Octombrie 2019 )

  Război în lumea interlopă. Patru membrii ai clanului "luptătorilor" din capitală au fost reținuti de polițiștii ieșeni după ce ar fi atacat în stil mafiot una din proprietățile rivalilor. Totul a pornit de la tentativa de incendiere a unei case...

 • Potop în comuna Mihai Viteazu. Vreme frumoasă în zilele următoare ( 27 Septembrie 2019 )

  A fost potop în județul Constanța! În localitatea Mihai Viteazu, a plouat, în patru ore, cât în toată luna septembrie. Viiturile formate în urma ruperii cerului au făcut prăpăd. Satul Sinoe a fost distrus aproape total.

 • O femeie și doi copii au murit într-un incendiu ( 16 Septembrie 2019 )

  Sfârșit tragic pentru o familie din județul Neamț! O femeie și cei doi copii ai săi au murit, după ce casa lor aflată în localitatea Săvinești a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere.

 • Un club cunoscut din Mamaia, mistuit de flăcări ( 13 August 2019 )

  Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia s-a făcut scrum! Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută, în bucătăria localului aflat în nordul stațiunii. Mai multe echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situații de...

 • Incendiu la o fabrică de mobilă din Oradea ( 30 Iulie 2019 )

  Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrică de mobilă din municipiul Oradea! 750 metri pătrați ai unei fabrici de cherestea și mobila au luat foc în zona uscătoriei, acolo unde se usucă lemnul. La fața locului au intervenit peste 40 de pompieri militari.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2