Date companie
 
 
 
 

Două depozite din Orăștie, distruse într-un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : depozite, pompieri, incendiu, hunedoara, materiale, orastie, plastice
 

Incendiu puternic in localitatea Orăștie, județul Hunedoara. Douã depozite, unul de materiale plastice reciclabile, iar altul de construcții, s-au făcut scrum. Peste 40 de pompieri s-au luptat cu focul extrem de violent. Fumul gros și negru a fost vizibil de la o distanțã de 30 de kilometri.

VOX ”Dintr-o dată, în cinci minute a izbucnit un fum negru și tot mă sunau, sunați pompierii că o luat foc.”

Cinci autospeciale din Orăștie, Deva și Hunedoara au intervenit pentru a stinge focul.

AMBIANȚĂ "Din spate, de la plastic! Vă spun eu, de acolo a venit incendiul!"

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în depozitul de materiale plastice, apoi s-a extins rapid. Plasticul și lemnul din cele două depozite au întețit flãcãrile, care au cuprins peste 3.000 de metri pãtrați.

CLAUDIU ACHIM, comandant șef adj., I.S.U. Hundeoara "Am concentrat un număr suficient, dar, cred că se va întinde operațiunea de stingere, fiind vorba de material plastic. În momentul de față, nu este niciun risc față de vecinatăți."

Operațiunea de stingere a incendiului a durat mai bine de 5 ore. Autospecialele au făcut nenumãrate drumuri între locul incendiului și sursele de apã. Pagubele sunt însemnate, deoarece ambele depozite erau folosite la capacitate maximă. Poliția și pompierii au început o anchetã, pentru a afla ce anume a provocat incendiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Plan de concedieri, în urma închiderii minelor necompetitive ( 13 Iunie 2021 )

  Peste 8.300 de mineri de la Complexurile Energetice Oltenia și Hunedoara își vor pierde locurile de muncă, în urma închiderii minelor de cărbune necompetitive. Angajații concediați ar putea beneficia...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2