Date companie
 
 
 
 

Două depozite din Orăștie, distruse într-un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : depozite, pompieri, incendiu, hunedoara, materiale, orastie, plastice
 

Incendiu puternic in localitatea Orăștie, județul Hunedoara. Douã depozite, unul de materiale plastice reciclabile, iar altul de construcții, s-au făcut scrum. Peste 40 de pompieri s-au luptat cu focul extrem de violent. Fumul gros și negru a fost vizibil de la o distanțã de 30 de kilometri.

VOX ”Dintr-o dată, în cinci minute a izbucnit un fum negru și tot mă sunau, sunați pompierii că o luat foc.”

Cinci autospeciale din Orăștie, Deva și Hunedoara au intervenit pentru a stinge focul.

AMBIANȚĂ "Din spate, de la plastic! Vă spun eu, de acolo a venit incendiul!"

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în depozitul de materiale plastice, apoi s-a extins rapid. Plasticul și lemnul din cele două depozite au întețit flãcãrile, care au cuprins peste 3.000 de metri pãtrați.

CLAUDIU ACHIM, comandant șef adj., I.S.U. Hundeoara "Am concentrat un număr suficient, dar, cred că se va întinde operațiunea de stingere, fiind vorba de material plastic. În momentul de față, nu este niciun risc față de vecinatăți."

Operațiunea de stingere a incendiului a durat mai bine de 5 ore. Autospecialele au făcut nenumãrate drumuri între locul incendiului și sursele de apã. Pagubele sunt însemnate, deoarece ambele depozite erau folosite la capacitate maximă. Poliția și pompierii au început o anchetã, pentru a afla ce anume a provocat incendiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2