Date companie
 
 
 
 

Două eleve au fost lovite de o mașină, în timp ce traversau strada printr-un loc nepermis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Octombrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, ancheta, eleve
 

Anchetă după accidentul care a avut loc lângă o școală din Buzău! Două eleve de 8, respectiv 9 ani au fost lovite de o mașină, în timp ce traversau strada printr-un loc nepermis. Fetele erau în timpul programului școlar și plecaseră la magazin însoțite de învățatorul lor. După ce au ieșit din magazin, cele două au încercat să treacă strada în fugă. Nu au observat vehiculul care circula regulamentar și au fost lovite din plin.

VOX: "I-am zis băi fată nu trece că vin mașini și la limită a evitat baiatul ăla, s-a lipit de gard, celelalte 2 le-am zis băi fetelor nu treceti pe acolo, dar ele s-au speriat de zgomotul de la chestia aia care descarcă ciment și au trecut prin spate și atunci le-a lovit mașina și mi-am pus mâinile în cap, nici nu am vrut să mă uit."

VOX: "V-am zis șoferița nu e de vină, fetele sunt de vină au trecut în fugă, nu s-au uitat, te uiți ba la dreapta, ba la stânga."

Fetele au fost transportate de urgență la spital. Din fericire rănile suferite nu le pun viața în pericol.

RADU MOISE, învățător
"Cât am plătit eu cele 3 pâini, am auzit afară zgomot, am aruncat pâinile, am ieșit afară, le-am văzut pe marginea șoselei. Era camionul cu materiale de constructii ele nu au putut să meargă pe partea stangă și au încercat să treacă pe partea cealaltă să meargă totuși pe margine."

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

VOX, polițist: "În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a acestora care au fost transportate la spitalul din Buzău pentru îngrijiri medicale."

Inspectoratul școlar va începe acum o anchetă proprie pentru a stabili dacă elevele aveau sau nu voie să părăseasca școala în timpul programului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2