Date companie
 
 
 
 

Două eleve de liceu din Tulcea, dispărute fără urmă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tulcea, liceu, anchetatori, eleve, adolescente, disparute
 

Două adolescente din Tulcea, care au dispărut fără urmă, au pus pe jar autoritățile. Potrivit anchetatorilor, fetele, în vârstă de 16 ani, studiază la același liceu, dar nu se cunosc între ele. Mai mult, nu este prima dată când ele dispar de acasă. Una dintre adolescente este la al doilea episod de acest gen, în ultimele două săptămâni. Fata este cazată la internatul liceului și, în fiecare week-end, merge acasă, într-o localitate învecinată. În urmă cu două săptămâni, nu a mai ajuns la cămin, iar părinții au anunțat poliția. Două zile mai târziu, a fost găsită pe o stradă.

IRINA FILIPESCU, director, Liceul Brad Segal Tulcea "La școală, copil serios, copil care nu a făcut nici absențe. A stat, după această primă problemă, o săptămână, acasă."

Când a trebuit să revină la școală, fata nu a mai ajuns la cămin. Este căutată de aproximativ o săptămână, iar mama ei spune că ar fi fost văzută la un magazin din Tulcea.

prin telefon: mama unei fete dispărute, "A fost văzută, duminică după-amiază, în Tulcea, la un magazin. Era cu niște indivizi lângă ea. A rămas să se ducă la magazinul respectiv, că are camere de luat vederi, să verifice, să vadă."

Una dintre adolescente este blondă, iar cealaltă brunetă. La data dispariției, acestea purtau blugi și hanorac.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2