Date companie
 
 
 
 

Două femei din Sibiu, ranite grav de remorca unui camion

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sibiu, femei, remorca
 

Accident grav lângă Piața Cibin din Sibiu. Două femei au fost rănite de remorca unui camion al companiei Electrica. Remorca a rulat necontrolat aproape zece metri, a rupt un gard, un panou informativ de pe un stâlp si a ajuns într-o stație de autobuz plină cu oameni. O femeie de 66 de ani a fost prinsă sub remorcă si târâtă câțiva metri pe șosea, iar o alta a fost aruncată pe asfalt.

VOX "În timp ce mergeau aproape în intersectie încet s-a desprins cuiul de la remorca si a intrat remorca pe trotuar si a lovit o femeie.''

VOX "Asteptam autobuzul mai erau doar câteva minute. Mama era în statie, cred ca s-a desprins de remorca.''

CONSTANTIN CRĂCIUN, subcomisar, Poliția Rutieră Sibiu "Accidentul s-a produs datorita neglijentei conducatorului camionului care tracta o remorca pe care se afla un buldo excavator. Remorca nu a fost asigurata corespunzator ceea ce a dus la desprinderea acesteia."

AMBIANȚĂ "- Nu am nevoie sa îmi pierd parintii ca asa vor unii. - Credeți că eu am vrut? - Nu ati vrut, ati vrut, uite ca se întâmplă?"

Victimele accidentului au fost transportate de urgenta la spital, unde li s-a acordat asistenta medicala. Acum se afla sub supravegherea medicilor si sunt in fara oricarui pericol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2