Date companie
 
 
 
 

Două femei, mamă și fiică, înjunghiate de fostul iubit al fiicei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vrancea, piata, slobozia, mama, copii, injunghiat, crima, femeie, iubit, bradului, pepeni
 

Crimă în piața de pepeni din Slobozia Bradului, județul Vrancea! O femeie în vârstă de 36 de ani și mama ei au fost înjunghiate de iubitul femeii, de față cu oamenii din piață. În urma atacului, femeia a murit, iar mama ei a fost grav rănită. Cei doi aveau împreună 6 copii, dar se despărțiseră. Se pare că bărbatul nu a suportat ideea că nu se vor mai împaca.

VOX "Vreau să trăiască fata mea! Mai întâi a dat cu cuțitul, fără milă. Și așa, si așa, nu știu dacă mai scapă copilul meu. Mi-a dat mie. A vrut să-mi ia gâtul, dar Dumnezeu a adus aici. Și, după, a intrat în ea, și asa, și asa. Nu mai da!"

VOX "Dar ce i-a făcut, ce ați auzit? Uite sângele. A tăiat-o la gât. La gat a tăiat."

VOX "Erau despărțiti și s-au certat și asta e."

VOX "Ăsta a fost un om care întotdeauna a amenințat-o cu moartea și a făcut atâtea reclamații la poliție, ca să vina să rezolve cu el, și nu a venit decât acum, când e fapta comisă."

Rudele spun că ar fi făcut mai multe reclamații la poliție, însă nimeni nu a dat curs sesizărilor.

VOX "Așa ne-am chinuit de 17 ani. Spune de cate ori ai fost la politie să faci reclamatie. Aaa, de mii de ori și nu au făcut nimic."

După comiterea faptei, bărbatul a vrut să fugă, dar a fost prins la scurt timp de polițiști. El a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Va fi cercetat pentru omor calificat și tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2