Date companie
 
 
 
 

Două gospodării au fost mistuite de un incendiu devastator, într-o localitate suceveană

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : smurd, pompieri, atac, incediu, suceava, gospodarii, panica, milisauti
 

Incendiu devastator în localitatea suceveană Milișăuți, unde două gospodării au fost mistuite de flăcări în noapte de joi spre vineri! Alarma a fost dată de un vecin care a văzut focul ce cuprinsese gospodăria de lânga el. În doar câteva minute, incendiul s-a extins la casa vecină și la anexele din cele două gospodării. La fața locului au intervenit echipajele de pompieri cu 11 autospeciale, dar și o ambulanță S.M.U.R.D..

VOX " - Am venit și eu când ardea. Nenorocirea asta am găsit! Ardea! - Au ars animale? - Au ars animale, porc, vacă, găini, casa. Nu s-a salvat nimic! "

Patru oameni, cei doi proprietari ai caselor și doi vecini, au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

VOX "Focul era extins foarte puternic. Șura, bucătăria, casa, anexe, tot ce era în jur. Totul a ars!"

SORIN POPOVICI, colonel, I.S.U. Rădăuți "Incendiul se manifesta la o gospodărie, casă de locuit, adăpost de animale și casa alăturată. Jarul, scânteile se ridicau la înălțimi foarte mari."

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, incendiul ar fi izbucnit din cauza efectului termic produs de mijloace de iluminat lăsate sub tensiune.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2