Date companie
 
 
 
 

Droguri în sângele lui Răzvan Ciobanu, evidențiate de testul rapid

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Aprilie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, test, moda, Sacele, drog, ciobanu, creator
 

Testul rapid arată prezența drogului în sângele creatorului de modă Răzvan Ciobanu, decedat, luni dimineață, în cumplitul accident rutier produs în apropiere de Săcele, județiul Constanța. Rezultatul nu constituie, însă, probă în dosar. Anchetatorii așteaptă rezultatele analizelor toxicologice, care vor ieși în următoarele trei săptămâni. Oricum, în urma necropsiei efectuate, astăzi, medicul legist a concluzionat că decesul a survenit în urma unei lovituri puternice la cap și nu din cauza consumului de droguri sau a unui atac vascular cerebral ori a unui stop cardiac așa cum s-a speculat după producerea accidentului. După încheierea necropsiei, familia designerului a ridicat trupul neînsuflețit de la Morga Cimitirului Central din Constanța, pentru a-l aduce la București, la capela cimitirului Progresul. Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineață, în urma unui accident produs la intrarea în localitatea Săcele, dinspre Năvodari, pe Drumul Județean 226, în județul Constanța. Potrivit anchetatorilor, acesta era singur într-un Range Rover împrumutat de la un prieten și nu purta centură de siguranță. Din cauza vitezei cu care circula, a ieșit de pe carosabil peste 800 de metri și, în această cursă nebună, a lovit mai mulți copaci. Într-un mesaj rămas în telefon, pe care nu a mai apucat să-l trimită, se plângea unui prieten că s-a rătăcit și nu mai știe unde se află. Designerul, cunoscut pentru nonconformismul său, a avut o viață tumultoasă. În anul 2004, într-o emisiune radio, a recunoscut în mod public că este homosexual. În urma crizei din 2010, Răzvan Ciobanu a trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa. A fost nevoit să declare falimentul afacerilor sale și a intrat în depresie. Ulterior, a reușit să se reechilibreze pe plan profesional și a apărut cu un nou look. În plan personal, în vara anului trecut, a trecut prin momente grele, din cauza fostului său iubit. Designerul a declarat public că, din gelozie, fostul iubit l-ar fi bătut. Tot anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost implicat în calitate de martor în dosarul de trafic de droguri „Stupefiante pentru VIP-uri”. El a avut, însă, și calitate de suspect, pentru deținere și consum de droguri. Cu ani în urmă el declara că a fost tentat, din curiozitate, să consume droguri, dar, că nu-și făcuse un obicei din asta.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fiul adjunctului I.P.J. Olt a murit într-un accident rutier ( 3 Decembrie 2020 )

  Dramă, în familia adjunctului Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Rădoi! Fiul acestuia, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație produs, noaptea trecută, în jurul...

 • Noi reguli privind testarea pacienților infectați cu coronavirus ( 21 Octombrie 2020 )

  Organizația Mondială a Sănătății schimbă regulile! Potrivit noilor recomandări, pacienții cu COVID care au o stare clinică bună nu mai au nevoie de două teste RT-PCR negative pentru a fi externați.

 • Pilotul Valer Novac, decedat în accident rutier ( 4 Octombrie 2020 )

  Doliu în aviația română! Valer Novac, unul dintre cei mai buni piloți de elicoptere din România, și-a pierdut viața, sâmbătă, într-un tragic accident rutier produs pe Drumul Național 1B, pe raza localității Mizil.

 • Accident mortal în Hunedoara ( 31 Iulie 2020 )

  Tragedie la ieșirea din municipiul Hunedoara! Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața. Șoferul se deplasa spre Deva și a intrat cu mașina pe contrasens. 

 • Turiștii români, retestați pentru coronavirus la Vama Kulata-Promachonas ( 30 Iulie 2020 )

  Coadă kilometrică, la Vama Kulata-Promachonas, din cauza măsurii de retestare a turiștilor din zone puternic afectate de coronavirus, care doresc să călătorească în Grecia!

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2