Date companie
 
 
 
 

Drum proaspăt asfaltat, plin de gropi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drum, mehedinti
 

Un drum proaspăt asfaltat s-a crăpat și s-a umplut de gropi, după doar o săptămână în care mașinile au circulat pe el. Șoseaua care trece prin comuna Cujmir din Mehedinți se fărâmițează, pur și simplu. Localnicii sunt revoltați și acuză firma constructoare că a realizat în bătaie de joc lucrarea, care a costat jumătate de milion de lei.

AMBIANȚĂ (titraj): ”- Uitați-vă, dai cu degetul și se fărâmă, fără niciun liant, fără nimic. Nu știu dacă apucă primul îngheț, că e gata distrus. - Când e pus? - E pus acum o săptămână.”

AMBIANȚĂ: ”-Ce, ăsta e asfalt? Uite! Are doi centimetri. Uite! Ăsta e asfalt?”

VOX: ”- Ăsta a luat bani de-a moaca. A vrut să facă într-o zi și o noapte și să ia banii. - Cât a ținut? - Nici două zile.”

Firma contractată de primărie a turnat doar un strat subțire de asfalt, care a cedat după o săptămână.

VOX: ”Dimineața au turnat și seara au venit și le-am arătat că picăm în gropi.”

Firma care a făcut lucrarea a plombat gropile, dar sătenii spun că problema nu se rezolvă în acest mod, pentru că drumul practic se dezintegrează.

VOX: ”Dacă au cheltuit, totuși să fi făcut o treabă bună, dom`le.”

VOX: ”Dacă dă o ploaie peste el, îl saltă în sus.”

Primarul susține că firma care a construit drumul nu va primi banii pe lucrare dacă nu remediază problemele.

CONSTANTIN POPA, primar, comuna Cujmir: ”Termenul când trebuie finalizată această lucrare nu a trecut. Acestei firme, tot ce ați văzut, nu s-a dat un leu din banii primăriei și toți banii vor fi dați după recepția finală.”

Reprezentanții firmei spun că drumul s-a degradat foarte repede, din cauza temperaturilor scăzute, și dau asigurări că anul viitor vor relua lucrările, pe aceeași porțiune. Firma mai are de executat încă trei kilometri din același drum.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Hoții de indicatoare de pe DN 67, prinși de polițiști ( 25 Iunie 2019 )

  Cei trei bărbați care au furat mai multe indicatoare reflectorizante de pe Drumul Național 67, în județul Gorj, au fost prinși. Și asta grație unui polițist aflat în timpul liber, care i-a anunțat pe reprezentanții Secției Drumuri Naționale...

 • Lucrare de infrastructură care nu duce nicăieri, în București ( 9 Martie 2019 )

  Administrația Capitalei nu pare să aibă soluții pentru fluidizarea traficului. În vreme ce șoferii petrec ore întregi în trafic, lucrările de infrastructură care ar putea fluidiza circulația stau și ele încremenite la stop.

 • Stâna de Vale, sub domnia iernii ( 16 Decembrie 2018 )

  Ninsoarea abundentă aduce și bucurie! În stațiunea Stâna de Vale, situată la 1.100 de metri altitudine, în Masivul Vlădeasa din Munții Apuseni ninge ca-n povești, iar stratul de zăpadă trece de un metru.

 • DN 76: porțiuni neterminate, denivelări, zone neasfaltate și marcaje greșite ( 12 Decembrie 2018 )

  Drumul Național 76 continuă să dea bătăi de cap șoferilor! Porțiuni neterminate, denivelări, zone neasfaltate și marcaje greșite. Toate fac parte din peisajul conducătorilor auto nevoiți să traverseze DN 76. Dacă la acestea se adaugă vremea nefavorabilă, riscurile pentru șoferi cresc pe zi ce trece. La intrarea și ieșirea din Beiuș, liniile drepte continue pun în dificultate șoferii. Dezamăgiți, mai mulți locuitori ai zonei declară că marcajele respective mai mult îi încurcă pe conducătorii auto în loc să le vină în ajutor.

 • Blocaj la Vama Porțile de Fier din Mehedinți ( 20 Aprilie 2018 )

  Sute de autovehicule au rămas blocate la Vama Porțile de Fier din Mehedinți, în această dimineață, după ce sistemul informatic s-a defectat. S-au format cozi de mașini pe kilometri întregi, iar oamenii au fost...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2