Date companie
 
 
 
 

Drum proaspăt asfaltat, plin de gropi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drum, mehedinti
 

Un drum proaspăt asfaltat s-a crăpat și s-a umplut de gropi, după doar o săptămână în care mașinile au circulat pe el. Șoseaua care trece prin comuna Cujmir din Mehedinți se fărâmițează, pur și simplu. Localnicii sunt revoltați și acuză firma constructoare că a realizat în bătaie de joc lucrarea, care a costat jumătate de milion de lei.

AMBIANȚĂ (titraj): ”- Uitați-vă, dai cu degetul și se fărâmă, fără niciun liant, fără nimic. Nu știu dacă apucă primul îngheț, că e gata distrus. - Când e pus? - E pus acum o săptămână.”

AMBIANȚĂ: ”-Ce, ăsta e asfalt? Uite! Are doi centimetri. Uite! Ăsta e asfalt?”

VOX: ”- Ăsta a luat bani de-a moaca. A vrut să facă într-o zi și o noapte și să ia banii. - Cât a ținut? - Nici două zile.”

Firma contractată de primărie a turnat doar un strat subțire de asfalt, care a cedat după o săptămână.

VOX: ”Dimineața au turnat și seara au venit și le-am arătat că picăm în gropi.”

Firma care a făcut lucrarea a plombat gropile, dar sătenii spun că problema nu se rezolvă în acest mod, pentru că drumul practic se dezintegrează.

VOX: ”Dacă au cheltuit, totuși să fi făcut o treabă bună, dom`le.”

VOX: ”Dacă dă o ploaie peste el, îl saltă în sus.”

Primarul susține că firma care a construit drumul nu va primi banii pe lucrare dacă nu remediază problemele.

CONSTANTIN POPA, primar, comuna Cujmir: ”Termenul când trebuie finalizată această lucrare nu a trecut. Acestei firme, tot ce ați văzut, nu s-a dat un leu din banii primăriei și toți banii vor fi dați după recepția finală.”

Reprezentanții firmei spun că drumul s-a degradat foarte repede, din cauza temperaturilor scăzute, și dau asigurări că anul viitor vor relua lucrările, pe aceeași porțiune. Firma mai are de executat încă trei kilometri din același drum.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă ( 26 Iunie 2020 )

  Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Polițiștii l-au găsit în celulă, spânzurat cu un tricou, și l-au resuscitat până de sosirea echipajelor medicale.

 • Fata incendiată de criminal, în stare critică ( 14 Iunie 2020 )

  Fata de 17 ani din Mehedinți, incendiată de un fost condamnat pentru crime, eliberat anul trecut din închisoare, a fost transferată la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București. Ea este în stare extrem de gravă...

 • Hoții de indicatoare de pe DN 67, prinși de polițiști ( 25 Iunie 2019 )

  Cei trei bărbați care au furat mai multe indicatoare reflectorizante de pe Drumul Național 67, în județul Gorj, au fost prinși. Și asta grație unui polițist aflat în timpul liber, care i-a anunțat pe reprezentanții Secției Drumuri Naționale...

 • Lucrare de infrastructură care nu duce nicăieri, în București ( 9 Martie 2019 )

  Administrația Capitalei nu pare să aibă soluții pentru fluidizarea traficului. În vreme ce șoferii petrec ore întregi în trafic, lucrările de infrastructură care ar putea fluidiza circulația stau și ele încremenite la stop.

 • Stâna de Vale, sub domnia iernii ( 16 Decembrie 2018 )

  Ninsoarea abundentă aduce și bucurie! În stațiunea Stâna de Vale, situată la 1.100 de metri altitudine, în Masivul Vlădeasa din Munții Apuseni ninge ca-n povești, iar stratul de zăpadă trece de un metru.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2