Date companie
 
 
 
 

”Drumul rușinii”, DN 76 Oradea-Deva, la Miezul Problemei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : deva, oradea, oprea, national, drumul, invitati, 76, miezul, problemei, rusinii
 

”Drumul rușinii”, DN 76 Oradea Deva, subiect dezbătut pe larg în edițiile de ieri și astăzi ale emisiunii ”Miezul Problemei”, realizată de Elena Oprea în Piața Unirii din Oradea și la Rieni. De mai bine de zece ani autoritățile nu au rezolvat situația catastrofală în care se află Drumul Național 76, de importanță strategică pentru vestul țării. Joi seară, în platoul în aer liber din inima Bihorului s-au aflat, alături de Elena Oprea, parlamentari, reprezentanți ai instituțiilor statului, emisari ai societății civile și jurnaliști.

AMBIANȚĂ Zoltan Hizo, jurnalist și Eugen Cecan, dir. D.R.D.P. Cluj "- Ăsta e drum european totuși, nu este orice. - Eu sunt de acord cu dumneavoastră că este jalnic acest drum, dar, știți care a fost ghinionul până la urmă a acestui drum? Că nu ne susține nimeni! Mai bine fac în Oltenia drum, fac în sudul țării, decât în Bihor."

AMBIANȚĂ Dan Popa, reprezentant Mișcarea de Protest DN 76 "Au venit, au făcut niște șanțuri în zona Hidișel, au mai făcut câteva pe dealul Bitii de așa au rămas doi ani. Domnule director, dacă o firmă câștigă o licitație la Compania Națională de Drumuri, nu vi se pare normal că măcar o dată pe lună cineva de la compania să vină să verifice ce fac ăia acolo."

AMBIANȚĂ Daniel Man, jurnalist "C.N.A.D.N.R.-ul a ajuns o instituție inefiecientă, dovadă nivelul la care se construiesc autostrăzile în țară și se repară drumurile."

Situația Drumului Național 76 este în atenția Național TV de mai bine de doi ani. Pe parcurs, au fost realizate și difuzate mai multe reportaje, în care a fost prezentată starea drumului în care se oglindește incompetența și ineficiența celor care ar trebui să administreze banul public în folosul cetățenilor plătitori de taxe și impozite la stat. Un drum în care se vede disprețul guvernanților pentru nevoile reale ale acestei țări și ignorarea voită a realității. Un drum care demonstrează faptul că voința politică, invocată deseori ca motiv privind stagnarea lucrărilor, este un pretext pentru a scuza incompetența și lipsa de implicare a autorităților. Până acum, demersul jurnalistic și plângerile justificate ale locuitorilor din zona afectată de lucrări s-au lovit de zidul nepăsării autorităților locale și centrale. Național TV va continua, însă, această campanie, până ce problema Drumului Național 76 va deveni o reală preocupare pentru guvernanți și vor înțelege că sunt în slujba cetățeanului, iar statul român nu trebuie lăsat la cheremul unei firme.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cel mai valoros mozaic din Oradea, deteriorat grav de un constructor ( 29 Aprilie 2020 )

  Cel mai valoros mozaic din Oradea, aflat pe fațada clădirii unui fost cinematograf, este dezafectat aproape în întregime. Și asta în pofida faptului că firma care se ocupă de reabilitarea clădirii a primit autorizația de construcție...

 • ”Sfârșitul nu-i aici”, o campanie marca Național 24 PLUS ( 29 Aprilie 2020 )

  Sfârșitul nu-i aici, povestea merge mai departe! O campanie marca Național TV, pledoarie pentru optimism și încredere în viitor.

 • Noi surprize, la "Opriți Timpul" ( 26 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, vă pregătește noi surprize! Mult îndrăgiții Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se cunosc de o viață și sunt prieteni foarte buni.

 • „Opriți Timpul”, în casele românilor ( 22 Martie 2020 )

  Astăzi, s-a ridicat cortina celui de-al XII-lea sezon al spectacolului de televiziune „Opriți Timpul”, la Național TV! La ora 13.00, Corina Chiriac, Adrian Enache și invitații lor și-au făcut intrarea în casele dumneavoastră, cu muzică...

 • Glume, picanterii și scene amuzante din culisele emisiunii ”Opriți Timpul” ( 23 Februarie 2020 )

  Maratonul pregătirilor continuă, la „Opriți Timpul”! Corina Chiriac și Adrian Enache, împreună cu invitații lor, pregătesc temeinic spectacolele de televiziune din noul sezon al emisiunii, care va debuta în 22 martie, la Național TV.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2