Date companie
 
 
 
 

Drumul spre Transalpina, afectat de alunecări de teren

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : meteo, alunecari, teren, drum, ploaie, drumari, cod, galben, sosea, hidrologi, Transalpina, surpare
 

Drumul spre Poiana Sibiului și către Transalpina, grav afectat de alunecările de teren de la Tilișca! Pe segmentul de drum județean dintre localitățile Rod și Tilișca, circulația se desfășoară pe un singur sens, după ce șoseaua s-a surpat în cursul noții și o bucată a ajuns în râpă. Traficul a fost restricționat și, acum, localnicii se tem că vor rămâne izolați.

VOX "Dacă plouă e șansa să se rupă mai mult. Pică cu totul și nu știm ce vom face!"

VOX "Mai sunt locuri în care o să plece, cât de curând. Ne e teamă! Noi am mai stat acum câțiva ani izolați. Va trebui să venim pe jos, să vină copiii la școală pe jos, cum au mai venit și anii trecuți."

DUMITRU RACEU, primar, com. Tilișca, jud. Sibiu "Ăsta-i Drumul Regelui, deci e de 80 și ceva de ani. Nu s-a mai investit! Uite cum e aici! S-a reparat, dar numai pe bucățele."

Drumarii, ajutați de echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență, trebuie să intervină pentru a stopa surparea în continuare a șoselei și repararea acesteia. Ploaia neîntreruptă le îngreunează, însă, misiunea. Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineață, o nouă informare meteorologică de ploi abundente, valabilă până duminică, la ora 10.00. La rândul lor, hidrologii au emis o avertizare de cod galben de inundații pentru bazinele Olt, Argeș, Ialomița, Buzău, Râmnicu Sărat și Putna, valabilă până pe 30 martie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2