Date companie
 
 
 
 

Dublu asasinat, la Cernavoda

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politisti, parinti, cernavoda, cadavre
 

Cazul de la Cernavodă a căpătat proporții nebănuite, după ce părinții femeii care și-a găsit sfârșitul în apele Dunării au fost descoperiți fără suflare în propria casă. Ambii fuseseră înjunghiați. Mama femeii era ascunsă într-un șifonier, iar tatăl, înghesuit sub un pat. Elena și Petre Garoafă nu mai fuseseră văzuți de pe data de 2 ianuarie.

VOX "Când ne-am întors de la cumpãrãturi cu cele necesare pentru înmormântarea fiicei lor Am început sã cãutãm prin beci, prin pod, în toate incintele care erau si când am deschis sifonierul am dat peste cadavru."

Polițiștii au verificat toată casa, iar la aproape zece ore după ce au găsit-o moartă pe femeie, au descoperit și trupul bărbatului, înghesuit sub un pat, în beci.

EMILIAN NICOLAE, Poliția Cernavodă "Sunt urme de violentã, de aceea, asa cum v-am spus, discutãm de un dublu asasinat. Avem un cerc mare de bãnuiti, la ora asta încercãm sã eliminãm din ipoteze. -Ginerele, stiti ceva de el? -Nu îl gãsim, îl cãutãm!"

Vecinii sunt și ei șocați.

VOX "-Se certau? -Nu dragã, ei au luat un copil în plasament, erau niste oameni linistiti!"

VOX "Am copilãrit, am fost prieteni, acum ce sã se mai audã? E târziu, nu are rost!"

Cele două cadavre au fost duse la morga din Medgidia, acolo unde este așteptat și rezultatul necropsiei tinerei, care va stabili dacă aceasta s-a sinucis sau a fost înecată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2