Date companie
 
 
 
 

Dumbrăvița, cea mai bogată comună din România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : firme, timis, case, sala, comuna, televiziune, hale, dumbravita, birouri, polivalenta, bogata, troleibuz
 

Cornul abundenței, într-o comună din județul Timiș! Localnicii din Dumbrăvița nu au auzit de criză, iar unii dintre ei chiar au ajuns milionari în Top 300. Comuna este într-o continuă dezvoltare, are clădiri de birouri și post de televiziune propriu. Nu este de mirare că a devenit un adevărat magnet pentru oameni și, drept dovadă, populația a ajuns de 4 ori mai mare decât acum 7 ani. Comuna, situată la doar câțiva kilometri de Timișoara, are zeci de firme mari, cu sedii impozante și hale imense de producție. Pe lângă afaceriști, în zonă și-au construit case și orășenii, pentru a fi departe de aglomerația urbană.

VOX "Cel puțin de la mine se vedea câmpul. Acum nu se mai vede! Cel puțin în fața mea vreo cinci- șase case s-au facut, în stânga tot la fel, pe partea cealaltă a străzii tot la fel."

Expansiunea imobiliară și investițiile îndrăznețe au transformat rapid zona în cea mai bogată din România. Ultimul proiect pus în practică este o sală polivalentă pentru competiții sportive în care s-a investit un milion de euro. Însă, cum nimic nu e perfect în lumea asta, drumurile din Dumbrăvița cam lasă de dorit.

VOX "Cred că mai sunt lucruri de pus la punct, mă refer aici la drumuri, la infrastructură."

VOX "E destul de bine, se pot face și alte lucruri mult mai bune, dar baza de pornire e ok. Problema rămâne în continuare circulația, aici, pe artera principală."

La ora actuală se lucrează la un centru de zi pentru îngrijirea copiilor, dar și la extinderea unei linii de troleibuz, care va face legatura cu Timișoara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2