Date companie
 
 
 
 

După petrecerile cu mese bogate, românii au luat cu asalt sãlile de fitness

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : romani, petreceri, sala, bunatati, fitness, silueta
 

După petrecerile cu mese bogate, românii au luat cu asalt sãlile de fitness. Bunãtãțile le-au adus câteva kilograme în plus, așa că, acum, muncesc din greu, pentru a ajunge la silueta de dinainte de Crãciun. De la primele ore ale dimineții zilei de 2 ianuarie, sãlile de fitness au devenit neîncãpãtoare.

VOX "- Fac alergare de duratã. - De cât timp alergi? - De 10 minute. - Câte calorii ai ars? - Cam 200. Abia așteptam sã revin sã alerg, sã ne revenim."

VOX "- Dupã toate delicatesele care au fost pregãtite de sãrbãtori, nu e tocmai ușor! Dar cu puținã voințã... - În cât timp reveniți la silueta de dinainte de sãrbãtori? - Nu știu! O sãptãmânã sau douã."

Unii au lãsat sala de fittness pentru puținã mișcare în piscinã.

VOX "Știți, în timpul vacanței am mâncat foarte mult, așa cã acesta este locul în care sã le dai jos."

Antrenorii îi sfãtuiesc pe cei care vin pentru prima oarã într-o salã de fittness sã se informeze, înainte de a lucra la aparate.

VOX "Trebuie sã ne încãlzim foarte bine pentru a evita accidentãrile, sã ținem cont de cura de detoxifiere cu fructe și legume. Este foarte important! În 2 sãptãmâni ne putem reface, revenim la forma inițialã de dinainte."

Cei care au voință și se țin de programul la sala de fitness, vor reveni repede la formele normale. În schimb, cei care experimentează câteva zile de mișcare, după care se lasă păgubași, vor constata că rotunjimile nu se duc singure și pace!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Prințul Charles, mesaj de Paște pentru români ( 19 Aprilie 2020 )

  Prințul de Wales le-a adresat românilor un mesaj video, cu ocazia Paștelui ortodox. Prințul Charles, un mare prieten al României, vorbește în mesajul său despre actuala criza sanitară și își exprimă dorința de a reveni în țara noastră.

 • Oferta de materiale de protecție, mult sub cerere ( 13 Aprilie 2020 )

  Aproape 1 din 2 români nu găsește să cumpere materiale de protecție. Cel puțin așa rezultăr dintr-un sondaj realizat de IRES, în perioada 7 - 8 aprilie, privind percepțiile și comportamentul românilor în timpul crizei...

 • Mai mulți români au ieșit și în aceste zile la grătar ( 29 Martie 2020 )

  În plină pandemie, românii nu renunță în totalitate la obiceiurile lor! Creșterea alarmantă a numărului de pacienți infectați duce țara noastră din ce în ce mai aproape de Scenariul 4 prevăzut de autorități, însă există situații în care teribilismul și inconștiența unor români pot avea repercusiuni grave.

 • Românii, la iarbă verde în plină pandemie de coronavirus ( 21 Martie 2020 )

  Inconștiența, iresponsabilitate sau ignoranță? În timp ce medicii se luptă pentru salvarea oamenilor infectați cu noul coronavirusului, iar autoritățile impun măsuri menite să protejeze populația, mulți români nu par deloc...

 • Mesajul pentru români al președintelui Klaus Iohannis ( 20 Martie 2020 )

  Mesaj pentru români, din partea președintelui Klaus Iohannis! În mesajul de interes public prezentat, astăzi, șeful statului îndeamnă la responsabilitate, prevenție și solidaritate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2