Date companie
 
 
 
 

După petrecerile cu mese bogate, românii au luat cu asalt sãlile de fitness

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : romani, petreceri, sala, bunatati, fitness, silueta
 

După petrecerile cu mese bogate, românii au luat cu asalt sãlile de fitness. Bunãtãțile le-au adus câteva kilograme în plus, așa că, acum, muncesc din greu, pentru a ajunge la silueta de dinainte de Crãciun. De la primele ore ale dimineții zilei de 2 ianuarie, sãlile de fitness au devenit neîncãpãtoare.

VOX "- Fac alergare de duratã. - De cât timp alergi? - De 10 minute. - Câte calorii ai ars? - Cam 200. Abia așteptam sã revin sã alerg, sã ne revenim."

VOX "- Dupã toate delicatesele care au fost pregãtite de sãrbãtori, nu e tocmai ușor! Dar cu puținã voințã... - În cât timp reveniți la silueta de dinainte de sãrbãtori? - Nu știu! O sãptãmânã sau douã."

Unii au lãsat sala de fittness pentru puținã mișcare în piscinã.

VOX "Știți, în timpul vacanței am mâncat foarte mult, așa cã acesta este locul în care sã le dai jos."

Antrenorii îi sfãtuiesc pe cei care vin pentru prima oarã într-o salã de fittness sã se informeze, înainte de a lucra la aparate.

VOX "Trebuie sã ne încãlzim foarte bine pentru a evita accidentãrile, sã ținem cont de cura de detoxifiere cu fructe și legume. Este foarte important! În 2 sãptãmâni ne putem reface, revenim la forma inițialã de dinainte."

Cei care au voință și se țin de programul la sala de fitness, vor reveni repede la formele normale. În schimb, cei care experimentează câteva zile de mișcare, după care se lasă păgubași, vor constata că rotunjimile nu se duc singure și pace!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Temerile financiare ale românilor ( 21 Septembrie 2019 )

  Instabilitatea financiară, principala temere a românilor! Cel puțin așa rezultă din cel mai recent studiu privind preocupările financiare, din care mai reiese că românii consideră că educația financiară în familie este esențială.

 • Românii cheltuie mult pe hrană, europenii dau banii pe utilități ( 3 Iulie 2019 )

  Românii cheltuie cei mai mulți bani pe hrană, în timp ce europenii pe utilități! Cel puțin așa rezultă din ultimul studiu Eurostat dat publicității. Când vine vorba de mâncare, românul nu se uită la bani. Așa a ajuns România...

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Propunere de interzicere a sălilor de jocuri de noroc, în București ( 1 Aprilie 2019 )

  O propunere care vizeaza interzicerea jocurilor de noroc in capitala este în dezbatere publică. Ideea de a scoate sălile de jocuri de noroc și de pariuri din interiorul Bucurestiului aparține consilierului general Lucian Iliescu. Mai mult, ar putea fi interzisă...

 • Concert aniversar Azur, la Sala Palatului ( 27 Martie 2019 )

  Patru decenii de Azur! Îndrăgita formație marchează aniversarea celor 40 de ani de activitate cu un mega-concert, sub genericul ”Petrecere la Palat”, ultimul pe care trupa fondată de Nelu Vlad îl va mai susține. Azur va concerta la Sala Palatului...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2