Date companie
 
 
 
 

După topirea zăpezii, străzile din Iași sunt pline de gropi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bistrita, iasi, strazi, gropi, zapada, topire
 

Nici șoferii ieșeni nu au scăpat de supliciul gropilor răsărite în asfalt după topirea zăpezii! În ciuda milioanelor de lei cheltuite anual de autorități pentru lucrările de asfaltare, drumurile arată ca după bombardament.

SEBASTIAN BURAGA, purtător de cuvânt, Primăria Iași "Sunt străzi, în Iași, recunoaștem, care arată deplorabil și care urmează, pe de-o parte, să le introducem într-un program de reabilitare, cu fonduri UE,  iar pe de altă parte, să intervenim pentru asfaltare, cu fonduri proprii."

Cu o situație similară se confruntă și bistrițenii, deși primăria a cheltuit peste 2,5 milioane de lei pentru repararea și întreținerea străzilor din oraș.

VOX "Destul de rău, se circulă. Peste tot, sunt gropi. Asta este."

VOX "Apar, că așa-s făcute. Peticite. Peticul ăla nu ține. Cu un pic de sare, groapa-i la loc. Așa se lucră la noi. Zice că dacă facem ca lumea, la anul, nu mai avem ce lucra."

MIHAI RUȘTI, purtător de cuvânt, Primăria Bistrița "O campanie mai susținută, la capitolul reparație străzi, va debuta după ce vremea se va mai încălzi, astfel încât să putem porni stația de asfaltare."

În 2011, au fost reparate aproximativ 150 de străzi, iar costul lucrărilor s-a ridicat la un milion și jumătate de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2