Date companie
 
 
 
 

Dupa tragediile de la Peștera Polovragi, drumul e tot fără parapeți și la fel de periculos

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : lucrari, bani, oradea, turist, mama, parapet, cap, prapastie, constructor, traseu, stanca, pestera, polovragi, indiferenta, gabor
 

Traseul morții, de lângă Peștera Polovragi din județul Gorj, rămâne la fel de periculos! După ce doi turiști au murit recent, în timp ce vizitau zona, nimeni nu a luat vreo măsură. În plus, lucrările la montarea parapeților de securitate înaintează cu viteza melcului, din lipsă de fonduri.

CONSTANTIN TARLEA, viceprimar, comuna Polovragi "Lucrările sunt toate ale Direcției Silvice. Noi nu avem nicio putere, datorită faptului că ei au contractat lucrarea, ei au plătit. Aveau în proiect să puna parapeți, să amenajeze tot drumul."

OVIDIU CARSTOIC, director, Direcția Silvică Gorj "- Când s-a contractat lucrarea? - În 2007. Normal, trebuia în 24 de luni făcută. Valoarea contractului este în jur de 30 de miliarde."

Firma de construcție spune că lucrează în funcție de cum primește banii, așa că lucrările nu vor fi gata prea curând.

prin telefon: CONSTANTIN SOARE, reprezentant constructor "- Lucrările au fost executate în funcție de alocațiile acordate anual. - Când va fi finalizată lucrarea? - Probabil că la anul. - Dar nu sunteți convins? - Nu!"

În urmă cu câteva zile, un turist din Oradea a murit după ce a căzut într-o râpă, din cauză că nu există balustrade. Luna trecută, mama surorilor Gabor și-a găsit sfârșitul tot în acea zonă, după ce o bucată de stâncă i-a căzut în cap.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Prima grădină publică pentru persoane cu dizabilități, la Oradea ( 2 Martie 2021 )

  Un teren dezafectat și plin de bălării din centrul Oradiei, aflat în proprietatea Primăriei, va fi transformat, în următoarele luni, în prima grădină publică din țară, destinată persoanelor cu dizabilități.

 • Colegiul Național „Onisifor Ghibu” din Oradea, reabilitat ( 1 Martie 2021 )

  În plină pandemie, reabilitarea școlilor a devenit o necesitate mai mult decât oricând. Elevii și profesorii au nevoie de spații curate și de un sistem de ventilație performant. Colegiul Național „Onisifor Ghibu” din Oradea...

 • Încep lucrările de terasamente, la Pasajul Domnești ( 19 Februarie 2021 )

  În sfârșit, începe execuția terasamentelor la pasajul de la Domnești, în vederea devierii traficului pe drumul județean spre Domnești. Lucrările la pasaj trebuiau finalizate în octombrie anul acesta, dar, la fel...

 • Pericol de avalanșă, în munți ( 24 Ianuarie 2021 )

  Două persoane au fost surprinse sâmbătă, de o avalanșă, sub Vârful Țigănești din Munții Bucegi. La fața locului au intervenit salvamontiștii, care au descoperit că o persoană era rănită.

 • Invitație la un tur virtual, în Peștera Urșilor ( 24 Ianuarie 2021 )

  Tur virtual fascinant al Peșterii Urșilor din județul Bihor, propus de Romsilva pe pagina sa de Facebook! Fotografiile realizate de Timea Iszak și Florin Coraș dezvăluie frumusețea aparte a peșterii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2