Date companie
 
 
 
 

După un accident care a lăsat-o neputincioasă, o femeie din Vrancea a ajuns să locuiască într-o mașină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, vrancea, spital, masina, femeie, fracturi, niculina, neputincioasa
 

Poveste tristă, a unei femei de 53 de ani, din Vrancea, rămasă imobilizată, în urma unui accident. Părăsită de soț si lăsată fără casă de fiica ei, Niculina își duce amarul într-o Dacie Papuc. Drama femeii a început în primăvară. Era la ocazie, când a fost lovita de o masină. În urma accidentului, a suferit fracturi grave la bazin, femur si o mână. A fost operată, însă, din lipsă de bani, a fost externată înainte să se recupereze. La externare a aflat că nu mai are unde să se adăpostească. Soțul o părăsise, iar fiica îi vânduse apartamentul.

AMBIANȚĂ "- Am rămas fără casă, din cauza fetei. A vândut apartamentul și am rămas pe drumuri. - Puteti să vă mișcați? - Nu!"

Neputincioasa si chinuita de dureri, Niculina a gasit o mână de ajutor la un bătrân de 80 de ani, pe care îl găzduise în trecut. Bătrânul i-a întors gestul creștinesc și a rămas în stradă, alături de ea, ca să o îngrijească.

VOX  "- Am stat în gazdă la ei. - Și, dacă nu aveați dumneavostră grija de ea? - Dumnezeu avea grijă!"

Femeia trece prin chinuri groaznice, iar medicamentele sunt scumpe. Dacă nu primește asistență de specialitate, ea este în pericol să-și piardă viața, din cauza complicațiilor postoperatorii. Din păcate, nu are bani nici să trăiască de azi pe mâine.

AMBIANȚĂ "Nu mai pot! Azinoapte, toată noaptea n-am dormit. Pentru calmante, trebuie bani. Acum, trebuie să iau pastilele astea, patru milioane trei sute de mii. De unde bani?! Dacă nu le iau, coagulează sângele."

Unui farmacist i s-a facut mila de femeia bolnavă și îi aduce, din când în când, fese pentru pansat rănile și calmante pentru dureri.

CIPRIAN PLEȘCAN, farmacist "O mai ajutăm, când are nevoie cu alimente, medicamente. Nimeni nu vreea să o ajute. În afară de noi, câțiva oameni, nimeni, nici familie, nici primarie."

În situația în care se află, Niculina se gândeste cu groaza că nu va reuși să treacă peste iarna grea. I-a rămas doar credința în Dumnezeu și speranța că o va ajuta să supraviețuiască. mai ramas acum este credinta în Dumnezeu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2