Date companie
 
 
 
 

Echipa de handbal CSU Târgoviște, implicată într-un accident deosebit de grav

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, morti, raniti, buzau, targoviste, microbuz, autotren, handbal, focsani, national, drumul, cherestea, csu
 

Accident rutier grav, soldat cu moartea a trei oameni și rănirea altor 11! Un microbuz în care se afla echipa de handbal CSU Târgoviște staționa pe banda de urgență a Drumului Național 2, pe sensul dinspre Focșani spre Buzău,din cauza unei defecțiuni la motor, când s-a produs nenorocirea. Un autotren încărcat cu lemne l-a lovit în plin. Martorii spun că nu ar fi avut semnalele pornite, iar șoferul tirului nu l-ar fi văzut.

VOX ”Șoferul camionului, posibil nu a observat. A intrat în balans.”

VOX ”Au ieșit niște tineri din mașină, speriați, loviți la față. Trei decedați au anunțat pompierii. Cel cu microbuzul, că nu a aprins avariile. Nu s-a asigurat. Trebuia să pună în spate un echer reflectorizant.”

Impactul a fost extrem de violent. Microbuzul s-a răsturnat în șanț, iar camionul peste el. Sportivii au rămas captivi sub tonele de cherestea. Un singur jucător a scăpat nevătămat. El a reușit să iasă din microbuz și a sunat la 112.

VOX ”Pur și simplu, am oprit! Totul a durat două minute. M-am trezit în fața microbuzului! Singurul fără nicio rană, colegii mei... M-am dat jos, toată lumea urla, țipa. Am sunat la salvare, părinții.”

Din cauza numărului mare de victime, autoritățile locale au declanșat planul roșu de intervenție.

VOX ”Un camion încărcat cu cherestea și microbuz de persoane. Răniții au ajuns la spital. Mai sunt încă trei persoane decedate în microbuz.”

VOX ”Un tragic eveniment rutier, victime 13, trei decedate la acest moment, în microbuzul din spatele meu. Planul roșu a fost activat de către I.S.U. Buzău.”

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cei 11 răniți transportați la spital, printre care se aflau șoferul autotrenului și doi pasageri, au fost externați după ce medicii au constatat că viața nu le este în pericol. Handbaliștii se întorceau acasă după un meci la Vicov Bucovina. Federația Română de Handbal a transmis condoleanțe după accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2