Date companie
 
 
 
 

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, acuză ELCEN de sabotaj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : eroare, bucuresti, penal, elcen, agent, termic, sabotaj, firea
 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va depune plângere penală împotriva ELCEN, instituție aflată în subordinea Ministerului Economiei, după ce 300 de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură. Asta, din cauză că în rețeaua de distribuție a ajuns agent termic mai fierbinte cu 20 de grade față de limita normală. Mare parte a sectoarelor 2 și 3 au rămas, astfel, fără apă caldă și căldură.

BIANCA ROTARU, reporter ”ELCEN susține că este vorba de o eroare tehnică. Edilul Capitalei acuză, însă, compania de sabotaj, precizând că nu crede în varianta unei erori, deoarece diferența de temperatură este mult prea mare, iar tehnicienii care au facut manevrele știau că vor provoca o avarie. Acum, primarul general cere ca ELCEN să afle responsabilul de sabotaj.”

Compania ELCEN a anunțat că toate echipele sunt pe teren pentru a efectua manevrele de izolare a zonei afectate și că fac tot posibilul pentru ca avaria să fie remediată într-un timp cât mai scurt. Gabriela Firea a scris pe Facebook că acest sabotaj vine la două zile dupa ce Ministerul Economiei a anunțat că lucrează la o lege prin care Primăriei Capitalei să i se interzică plata subvenției pentru agentul termic, cu excepția unui număr mic de persoane, ceea ce înseamna facturi enorme pentru cetățeni. Uniunea Salvați România o acuză, însă, pe Firea că "minte de îngheață apele", atunci când acuză un sabotaj. Reprezentanții USR susțin că situația este provocată de faptul că reparațiile pe un tronson aflat la ieșirea din CET Sud s-au facut doar în proportie de circa 19%.


Edilul Capitalei, Gabriela Firea, acuză ELCEN de sabotaj

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2