Date companie
 
 
 
 

Educație digitală cu roboți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Septembrie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Lumea robotilor
 

Educație digitală pentru toți, cu resurse materiale reduse! Specialiștii în domeniu au lansat un nou sediu RoboHub, care marchează cinci ani de activitate în domeniul educației digitale. Cursurile de inteligență artificială se adresează publicului larg, dar și, în mod special, copiilor din mediu dezavantajat. Practic, toți copiii care au burse sociale se pot înscrie gratuit. Ei au rezervate până la 50% din locuri.

ANA-MARIA STANCU, fondator RoboHub ”Ce vedeți aici este un sediu pe care l-am mutat într-o școală, o școală care se dorește fără ghiozdane, a copiilor fericiți, și o să facem un fel de pilot, să vedem cum se integrează această activitate în școală cu toți roboții pe care îi vedeți aici. În timpul zilei, roboții se vor plimba pe hol, copiii vor putea interacționa cu ei.”

(AMBIANȚĂ ROBOT)

ANA-MARIA STANCU, fondator RoboHub ”Este un robot umanoid, cel mai avansat pe care îl avem, care poate răspunde la întrebări, poate să printeze poze, dacă stăm în fața lui, face poză cu noi și o printează și putem să o personalizăm. Poate, de asemenea, cu un scaner QR, poate să scaneze un produs și poți să plătești la el dacă vrei și se poate folosi inclusiv în zona de retail. Noi, aici, îl vom folosi pentru ca copiii să interacționeze cu el, de exemplu putem să le explicăm concepte, cum ar fi GDPR."

RoboHub oferă numeroase resurse educaționale, pentru a facilita învățarea conceptelor de bază de programare și robotică. De asemenea, pune la dispoziție cel mai mare număr de roboți umanoizi și roboți de servicii din România, care ajută la facilitarea transferului cunoștințelor către piața muncii a viitorului. Lumea se îndreaptă cu pași repezi spre inteligența artificială, iar copii trebuie să fie pregătiți în acest domeniu, arată specialiștii în domeniu.


Educație digitală cu roboți

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2