Date companie
 
 
 
 

Educație la piscină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, copii, inot, lecție
 

Momente spectaculoase și pentru alți copii aflați în vacanță în această săptămână! Micuții au avut parte de distracție și de o lecție inedită, la un bazin din Capitală. Concret, ei au avut ocazia să învețe să înoate, sub atenta supraveghere a specialiștilor. Instructorii i-au învățat să se acomodeze cu apa și să capete curaj.

VOX " - Am venit să înot. - Și te-ai distrat cu copiii aici? - Foarte mult."

VOX "- Ce faci aici? - Mă joc cu copiii și înot."

VOX "- Mie îmi place să înot. Pe mine ma cheamă Marc și am patru ani. - Ai venit să te joci și cu mascota? - Da, și cu copiii. - Îți place să înoți? - Da, mult de tot."

VOX "- Ce ți-a plăcut cel mai mult aici? - Mi-a plăcut cel mai mult când am sărit în apă și când ne-am jucat."

ANCA GRECU, manager, bazin de înot "Copiii se joacă în mediul acvatic, descoperă mediul și învață să înoate. Își dobândesc abilitățile motrice care îi capacitează pe mai departe."

ANCA SEREA, mămică "Este locul nostru de suflet, și nu de astăzi, de foarte mulți ani. Copiii noștri au crescut și sunt sănătoși, pentru că ei fac înot de câțiva ani și este un loc de care ne leagă foarte multe amintiri frumoase."

Bazinul le oferă copiilor șansa de a se dezvolta armonios prin înot, într-un mediu sigur și primitor. După ședințele de înot, ei se pot juca în locuri special amenajate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Postările părinților pe rețelele de socializare, periculoase pentru copii ( 14 Octombrie 2019 )

  Viața copiilor pe rețelele sociale începe, de multe ori, cu postările părinților! Prima zi de grădiniță, aniversarea zilei de naștere sau o plimbare sunt doar câteva din momentele pe care părinții vor cu tot dinadinsul să le posteze...

 • Cazuri de enterocolită, în școlile din București ( 27 Septembrie 2019 )

  Epidemie de enterocolită în școlile din Capitală! Mai mulți părinți au semnalat problema la Centrul de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, iar reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au declanșat deja cercetări...

 • Temerile financiare ale românilor ( 21 Septembrie 2019 )

  Instabilitatea financiară, principala temere a românilor! Cel puțin așa rezultă din cel mai recent studiu privind preocupările financiare, din care mai reiese că românii consideră că educația financiară în familie este esențială.

 • ”Rabla pentru taximetre” are undă verde ( 17 Septembrie 2019 )

  Bucureștiul va avea program ”rabla” pentru taximetre! Primarul general Gabriela Firea a propus, astăzi, în cadrul unei ședințe a Consiliului General, un program de acordare de eco-vouchere numit ”Rabla pentru taximetre”, prin care...

 • O femeie și doi copii au murit într-un incendiu ( 16 Septembrie 2019 )

  Sfârșit tragic pentru o familie din județul Neamț! O femeie și cei doi copii ai săi au murit, după ce casa lor aflată în localitatea Săvinești a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2