Date companie
 
 
 
 

Educatoarele de la o grădiniță din Buzău refuză să mai intre în clase, din cauza directoarei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : buzau, protest, gradinita, educatoare, directoare
 

200 de copii de la o grădiniță din Buzău sunt nevoiți să stea acasă, pentru că 18 dintre cele 19 educatoare sunt în grevă. Ele refuză să intre la ore, în semn de protest față de comportamentul directoarei, pe care o acuză că le vorbește urât și le amenință că le filmează cu telefonul mobil.

AMBIANȚĂ "Am ajuns de râsul oricui așa. Dupã ce cã suntem ca vai de noi. La salarii și la toate, și așa atmosferã, și atitudine și comportament. Sunt amenințatã cã sunt filmatã cu telefonul."

AMBIANȚÃ "Se recurge la intimidare. Noi am fost unite, suntem unite. Am fost amenințate cã "dacã vreau eu o sã stau aici și o sã vedeți voi"! - Ce doriți? – Demisia doamnei director."

Directoarea grădiniței neagă toate acuzațiile.

VICTORIȚA SPÂNECI, director, Grădinița Nr. 4 Buzău "- În cele mai multe acuze se face referire la comportomantul dumneavostrã. - Se poate lua legãtura cu tot personalul unitãții, vis-a-vis de comportamentul meu."

AMBIANȚĂ "- Nu înțeleg de ce nu rãmâneți! - Pãi am înțeles cã este o grevã. O sã merg acasã. - Nu este cazul. Deci noi avem copii în unitãțile de învãțãmânt. Eu am intrat. Nu m-a informat nimeni cã nu se învațã."

AMBIANȚÃ "- Rup afișele deoarece accesul copiilor este garantat în unitatea de învãțãmânt. - Ce scrie pe afiș? - Protest, uitați!"

La grădiniță a fost chemat și un inspector școlar.

IONEL MEIROȘU, inspector școlar, I.S.J. Buzău "Vom informa inspectoratul cu privire la acest lucru. Am discutat și cu sindicatul problema ivitã și cu siguranțã cred cã se va aplana acest conflict."

Educatoarele spun că vor continua protestul până când directoarea numită pe post acum două luni va fi schimbată din funcție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2