Date companie
 
 
 
 

Educatoarele de la o grădiniță din Buzău refuză să mai intre în clase, din cauza directoarei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : buzau, protest, gradinita, educatoare, directoare
 

200 de copii de la o grădiniță din Buzău sunt nevoiți să stea acasă, pentru că 18 dintre cele 19 educatoare sunt în grevă. Ele refuză să intre la ore, în semn de protest față de comportamentul directoarei, pe care o acuză că le vorbește urât și le amenință că le filmează cu telefonul mobil.

AMBIANȚĂ "Am ajuns de râsul oricui așa. Dupã ce cã suntem ca vai de noi. La salarii și la toate, și așa atmosferã, și atitudine și comportament. Sunt amenințatã cã sunt filmatã cu telefonul."

AMBIANȚÃ "Se recurge la intimidare. Noi am fost unite, suntem unite. Am fost amenințate cã "dacã vreau eu o sã stau aici și o sã vedeți voi"! - Ce doriți? – Demisia doamnei director."

Directoarea grădiniței neagă toate acuzațiile.

VICTORIȚA SPÂNECI, director, Grădinița Nr. 4 Buzău "- În cele mai multe acuze se face referire la comportomantul dumneavostrã. - Se poate lua legãtura cu tot personalul unitãții, vis-a-vis de comportamentul meu."

AMBIANȚĂ "- Nu înțeleg de ce nu rãmâneți! - Pãi am înțeles cã este o grevã. O sã merg acasã. - Nu este cazul. Deci noi avem copii în unitãțile de învãțãmânt. Eu am intrat. Nu m-a informat nimeni cã nu se învațã."

AMBIANȚÃ "- Rup afișele deoarece accesul copiilor este garantat în unitatea de învãțãmânt. - Ce scrie pe afiș? - Protest, uitați!"

La grădiniță a fost chemat și un inspector școlar.

IONEL MEIROȘU, inspector școlar, I.S.J. Buzău "Vom informa inspectoratul cu privire la acest lucru. Am discutat și cu sindicatul problema ivitã și cu siguranțã cred cã se va aplana acest conflict."

Educatoarele spun că vor continua protestul până când directoarea numită pe post acum două luni va fi schimbată din funcție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Virusul West Nile face o nouă victimă ( 13 August 2019 )

  Un nou deces provocat de virusul West Nile! O femeie în vârstă de 64 de ani din județul Buzău a murit, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, din București. Rezultatele analizelor realizate de la Direcția de Sănătate Publică Buzău...

 • 400 de perechi de încălțăminte depuse în față la MAI ( 3 August 2019 )

  Protest inedit inițiat de PNL în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne. Manifestația a început la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra Măceșanu la 112 și i s-a spus că va fi salvată, însă nu a fost așa.

 • Federația ”Solidaritatea Sanitară” amenință cu proteste ( 2 Iulie 2019 )

  După actori, și cadrele medicale anunță că vor ieși în stradă! Federația ”Solidaritatea Sanitară”, care reunește majoritatea sindicatelor din domeniul Sănătății, a decis declanșarea unui program de acțiuni de protest, în semn de...

 • Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției ( 18 Iunie 2019 )

  O altă zi, un nou protest! Sute de taximetriști s-au strâns în Piața Constituției din București, a protesta din nou. Ei sunt nemulțumiți de proiectul de lege care vizează ridesharing-ul, care, potrivit lor, reprezintă o formă de concurență neloială.

 • Grădiniță sancționată pentru discriminarea unui copil cu autism ( 11 Iunie 2019 )

  Grădinița în care un copil care suferă de autism a fost ascuns în altă sală, în timpul unei inspecții care a avut loc în februarie, a fost amendată de Consiliul National pentru Combaterea Discriminării. Gradinița bucureșteană...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2