Date companie
 
 
 
 

Elev bătut crunt de un coleg mai mare, în fața unei școli din Buzău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : conflict, scoala
 

Conflict la o școalã din Buzãu! Un elev de clasa a opta l-a bătut crunt pe un coleg, cu un an mai mic. Băiatul de 14 ani, nervos că elevul dintr-a șaptea i-a furat iubita, a hotărât sã-i dea o lecție în fața școlii. Numai cã l-a lovit atât de tare, încât rivalul său a cãzut cu capul de ciment.

VOX, mama victimei: "M-au sunat, veniti repede cã bãiatul dumneavostară are o hemoragie puternicã la nas! A fost bãtut de un baiat. Hemoragia s-a oprit abia aici, a pierdut foarte mult sânge! (...) El a picat inconștient, nu s-a mai ridicat cu capul de pe treptele alea unde a picat!"

Colegii și trecătorii au sunat dupã ajutor, iar elevul bãtut a fost dus de urgențã la spital și operat.

ADRIANA BRATOSIN, purtător de cuvânt, Spitalul Jud. de Urgență Buzău: "A fost internat pe Secția ORL a Spitalului Judetean și diagnosticat cu fracturã de piramidã nazalã, care a necesitat o intervenție cirurgicala!"

Chiar dacã bãtaia a avut loc în afara școlii, elevul bãtãuș va avea nota scãzutã la purtare.

MIHAELA CHIRIAC, director, Școala nr. 5 Buzău: "Am vorbit si cu pãrintii elevului de clasa a opta. (...) Au fost înștiințați cã fapta este gravã și cã urmeazã sã primeascã mustrare scrisã și, automat, scãderea notei la purtare. (...) Este elev în clasa a opta și, până acum, nu au fost incidente, nu a fost agresiv, nu a fost implicat în niciun conflict!"

Poliția a demarat o anchetã, iar pãrinții elevului bãtut au anunțat cã vor depune plângere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2